Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος στο Ζεφύρι



Μπορεί η ΔΕΗ να ανακοινώνει επανασυνδέσεις ρεύματος σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας αλλά να μην μας ανακοινώνει ακόμα την αιτία που για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα υπάρχει πτώση τάσης και διακοπή ρεύματος σε ορισμένους δρόμους στο Ζεφύρι.

Σχεδόν κάθε απόγευμα, λίγο μετά τις 18:00, τα φώτα τρεμοπαίζουν, οι ηλεκτρικές συσκευές καίγονται, και τα καλώδια της ΔΕΗ σπινθιρίζουν επικίνδυνα. Ο δημόσιος φωτισμός δεν λειτουργεί μέρες τώρα και δίνει την ευκαιρία να δράσουν κακοποιάστοιχεία ανενόχλητα... (δείτε άρθρο για ληστεία ταξιτζή)

Με το τοπικό βλαβοληπτικό κέντρο που απαντά στο 10505, είναι δύσκολο να μιλήσεις γιατί
πρέπει να καλέσεις αρκετές φορές και η απάντηση για την επίλυση της βλάβης είναι: "Θα δούμε τι θα κάνουμε"

Οταν ζητήσαμε εξηγήσεις γιατί συμβαίνει αυτό για δεύτερη εβδομάδα, πήραμε την απάντηση οτι οι γραμμές είναι υπερφορτωμένες και δεν υπάρχει λύση...

Σαφώς και υπάρχει λύση και διαφωνούμε ριζικά με αυτή την απάντηση.

Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2013, να γυρνάμε πίσω σε εποχές που οικονομικά ασθενέστερες γειτονικές χώρες της Ελλάδας ήταν δεδομένο οτι δεν θα έχουν ρεύμα τις βραδυνές ώρες. Τώρα που αυτές οι χώρες μας πουλάνε το ρεύμα που παράγουν, η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να δώσει λύση σε υπερφορτωμένες γραμμές ρεύματος γιατί δεν μπορεί να προσεγγίσει στα γκετοποιημένα στενά του Ζεφυρίου.


Φως παντού υποσχόταν η τωρινή διοίκηση του Δήμου. Για του λόγου το αληθές, διαβάστε το απόσπασμα παρακάτω απο τιςβασικές αυτοδιοικητικές προτεραιότητες και θέσεις του συνδυασμού του κ. Μπουραϊμη το 2010 το οποίο δημοσιεύτηκε την φιλική προς αυτόν τοπική εφημερίδα "Δυτική Οχθη" διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Τρεις πόλεις, μια απόφαση: όχι στα γκέτο, φως παντού

Γκέτο σημαίνει απαξίωση της ζωής και της περιουσίας. Γκέτο σημαίνει εγκληματικότητα, βία, σκοτάδι. Γκέτο σημαίνει ρατσισμός. Δεν μπορεί να υπάρξει ένα διαφορετικό αύριο για όλο το νέο Δήμο αν δεν διαλυθούν τα γκέτο με κάθε κόστος και με κάθε νόμιμο μέσο. Μέχρι τώρα η συνήθης πολιτική ήταν η διατήρηση του κοινωνικού αποκλεισμού για να γίνεται εύκολη η εξαγορά ψήφων. Αλλάζουμε σελίδα, αλλάζουμε πολιτική. Διώχνουμε τα σκοτάδια του γκέτο και φτιάχνουμε μια πόλη όπου κυριαρχεί το φως, η ορατότητα. Μια πόλη διάφανη.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Ραφτέλης είναι ενήμερος για το πρόβλημα και περιμένουμε τις επόμενες ενέργειές του.

Οσο για τον Δήμαρχο κ. Μπουραϊμη, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ενημέρωση έχει για το πρόβλημα αυτό διότι την ώρα που συνέβη η συγκεκριμένη πτώση τάσης ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη συναυλία για τα ΚΑΠΗ με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτακος. Την εκδήλωση την χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής αλλά πιθανολογούμε οτι ο κ. Δήμαρχος θα ήταν στους επίσημους καλεσμένους.

Σε αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.
πηγή:http://www.zefyri.net/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Είναι λίγο δύσκολο ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Ραφτέλης να λύσει το πρόβλημα. Τι και αν κρυώνουν δίχως ρεύμα οι κάτοικοι. Τον απασχολεί περισσότερο η δράση που έχει αναθέσει στην αδελφή του να υποκαταστίσει την κοινωνική υπηρεσία και να γυρίζει με αυτοκίνητο του Δήμου για να δίνει τρόφιμα επιλεκτικά σε κάποιους δημότες.Λέγοντας βέβαια ότι τα στέλνει ο κ. Αντιδήμαρχος!Οι δημοτικές εκλογές έρχονται ! Ας τους καμαρώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή