ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ: Ο λύκος και αν εγέρασε πάντα λύκος θα είναι!!!



Ο ΜΠΟΥΡΑΪΜΗΣ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

Πέρασαν ήδη δέκα χρόνια από τότε! Ήταν η εποχή που τα πράσινα άλογα κάλπαζαν ξέφρενα στα καταπράσινα λιβάδια των Λιοσίων και της Χασιάς ποδοπατώντας με μανία κάθε πολύχρωμο άνθος που τολμούσε να ξεπροβάλει για να ομορφύνει με την παρουσία του το μονότονα μονόχρωμο περιβάλλον .
Ήταν τότε που η Βασούλα Παπανδρέου παρελάμβανε το Χαρτοφυλάκιο και τις αρμοδιότητες του ΥΠΕΧΩΔΕ από τον περίφημο Κώστα Λαλιώτη .
Ήταν τότε που οι <<ομογάλακτοι>> Δήμαρχοι των Λιοσίων και της Χασιάς Παπαδήμας και Μπουραϊμης ζήλεψαν την δόξα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και διεκδικούσαν επίμονα το δαχτυλίδι του ΆΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ .
Η μάχη σκληρή-αδυσώπητη, στης Βασούλας την ποδιά σφάζονταν <<παλικάρια>> , ο θεός να τα πει παλικάρια δυο Υποταγμένους- Σκυφτούς και Λίγους δημάρχους που εκλιπαρούσαν για τα αργύρια της υποβάθμισης του τόπου τους!!!
Η <<μαφία>> των σκουπιδιών όμως έπραξε όπως κάθε <<μαφία>> όταν αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα…..
Φόρεσε στον νέο διεκδικητή Μπουραϊμη άλλο ένα δακτυλίδι και τον έχρισε και αυτόν ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!! γράφοντας στα ….παλιά τους τα παπούτσια άλλη μια φορά τις αντιδράσεις του Λαού της περιοχής μας , που δίκαια διαμαρτυρόταν ότι η εξέλιξη αυτή θα έβαζε σε νέες περιπέτειες τον Δήμο μας!!!
Αυτή είναι η αλήθεια για την <<λερωμένη φωλιά>> του Δήμαρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραϊμη που προσπαθεί να το παίξει και Αγωνιστής του γλυκού νερού, με το δαχτυλίδι της ντροπής στο χέρι του!....ΕΤΣΙ για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι…και κυρίως να μην ξεχνάμε ότι ο λύκος και αν εγέρασε πάντα λύκος θα είναι!!!

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια