Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων για το 2014


Με μια σεμνή και τυπική διαδικασία, με το μυαλό στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκονται προφυλακισμένοι ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και οι Βουλευτές της - συναγωνιστές, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, αλλά και στις άλλες φυλακές όπου βρίσκονται συναγωνιστές μας καθώς και στους αδικοχαμένους μας ΉΡΩΕΣ, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη αλλά και στον
Αλέξανδρο Γέροντα που το 2014 προσευχόμαστε να τον ξαναφέρει γερό και δυνατό ξανά δίπλα μας, η Τοπική Οργάνωση Άνω Λιοσίων με επίσημο προσκεκλημένο τον εκπρόσωπο του κινήματος, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή και του 5μελούς της Τ.Ο. έκοψε την ετήσια πίτα της. 






Το πλήθος του κόσμου από τις περιοχές ευθύνης της Τ.Ο. που γέμισε ασφυκτικά τα γραφεία και χρειάστηκε να κατέβει στην ανοιχτή πλατεία μπροστά από τα γραφεία, αψηφώντας την τρομοκρατία, την "κατασκοπεία" της τοπικής διοίκησης του Δήμου, (ΠαΣοΚ), δείχνοντας ανοιχτά εμπιστοσύνη στις θέσεις και στον αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για Ελευθερία και Εθνική ανεξαρτησία.


Στην εκδήλωση μίλησαν οι: Νικόλαος Λεμοντζής και ο Ηλίας Κασιδιάρης.


ΥΓ.1Ας σημειωθεί πως ΔΕΝ έγινε κανενός είδους στήριξη ή προώθηση της κινητοποίησης που έκαναν οι υπεύθυνοι του τοπικού γραφείου τύπου από τον τοπικό τύπο, δείχνοντας καθαρά πως η απήχηση στον κόσμο ήταν καθαρή και η προσέλευση αθρόα και αυθόρμητη με πίστη στις αρχές μας και στον αγώνα μας!

ΥΓ.2 Θα ακολουθήσει βίντεο με τους ομιλητές της εκδήλωσης σε λίγες ώρες.


πηγή:e-mail

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Μην ανησυχείτε...το Παράπονο Φυλής προβάλλει τις θέσεις σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προβολή των δράσεων της ναζιστικής οργάνωσης στο όνομα της "αντικειμενικής" πληροφόρησης λειτουργεί ως γραφείο τύπου και μέσο προπαγάνδισής της. Ας αναρωτηθεί ο υπεύθυνος του Παράπονο Φυλής τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρει, σε ποιον και με τι αντάλλαγμα; Ο ελληνικός λαός έχει προσφέρει χιλιάδες νεκρούς στον αγώνα ενάντια στον φασισμό και το ναζισμό. Οι πρόγονοι των χρυσαυγιτών πλαισίωσαν τα προδοτικά τάγματα ασφαλείας τα οποία δημιουργήθηκαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής ενάντια στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό. Το ίδιο κάνει και η σημερινή ΧΑ. Μακρύ χέρι του συστήματος, απέναντι σε κάθε λαϊκή και εργατική διεκδίκηση, χέρι χέρι με τα αφεντικά της. Είναι μάλιστα τόσο "λίγοι" και δειλοί που καρφώνουν ο ένας τον άλλον όταν πρόκειται να σώσουν το τομάρι τους. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία όπου ο αρχηγός τους κάθεται σούζα μπροστά στη Ντόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας που προβάλλετε την Χ.Α.! Φαίνεται ότι το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται όχι μόνον μέσα στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά τον φασισμό και απο τα μεγάλα ΜΜΕ, αλλά και στα μυαλά και στις συνειδήσεις απλών και καθημερινών συμπολιτών μας, που θέλουν να προσφέρουν δήθεν αντικειμενική ενημέρωση. Συνειδητή προπαγάνδα του φασισμού κάνετε κύριοι του Παράπονο Φυλής και αναλαμβάνετε την πολιτική ευθύνη για ότι σημαίνει αυτό για τον λαό και τον τόπο μας. Κρίμα γιατί κατά τ΄άλλα θέλετε μέσα απ΄το blog σας υποτίθεται να αναδεικνύονται τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής μας. Προβλήματα που γεννιούνται απο πολιτικές που υπηρετούν ανθρωπόμορφα τέρατα σαν κι αυτά που φαίνονται στις παραπάνω φωτογραφίες. Και φυσικά δεν προβάλλετε τον φασισμό απο ιστορική άγνοια και στα πλαίσια δήθεν της αντικειμενικής πληροφόρησης.Είστε συνειδητοί φασίστες και προβάλετε όλον αυτόν τον εσμό, για τον οποίο ο λαός μας και όλη η ανθρωπότητα έδωσε ποταμούς αίματος, για να τους πολεμήσει. Εμείς ούτε ξεχνάμε ούτε συγχωρούμε. Πολεμάμε , τους σημερινούς δοσίλογους, τους χίτες και τους ταγματασφαλίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε !!!Οχι και προπαγάνδα !!!! Σας σβηνω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά έλεος.............................. το γεγονός κάλυψε το Παράπονο Φυλής.......................... μην τρελαθούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο το Παράπονο Φυλής, ο Φύλαρχος και τα λοιπά μπλογκ προβάλλουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αυτό σημαίνει πως έμμεσα την υποστηρίζουν (ακόμα και λόγω "βλακείας") κατά την ταπεινή μου άποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή