ANAKOIΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗ ΕΠΑΛ

ΕΝΩΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ
( Έδρα : Σχολικό κτίριο 1ου Δημ. Άνω Λιοσίων
τηλ.   6977922678,  6934617981) 

                       
                                                                               Δήμος Φυλής,  7 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ  1ου  ΕΠΑΛ

        Η Ένωση Γονέων Άνω  Λιοσίων εύχεται περαστικά στο μαθητή του ΕΠΑΛ Νεκτάριο Καραγκούνη, που υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης, 7 Ιανουαρίου, σε πετυχημένη επέμβαση καρδιάς.

        Παράλληλα, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την ιατρική ομάδα και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών.

       Ιδιαίτερη αναφορά και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη δασκάλα της χορευτικής ομάδας DANCE FOR US κα. Σίσσυ Πιτέλη, που στήριξε από την πρώτη στιγμή το Νεκτάριο και μερίμνησε ώστε να χειρουργηθεί, άμεσα και  να απαλλαγεί από το καρδιολογικό πρόβλημα που
τον ταλαιπωρούσε.

      Ιδιαίτερη επίσης εντύπωση μας προκάλεσε, κατά την επίσκεψή και  παραμονή μας τις δύσκολες ώρες της επέμβασης,  η παρουσία στο νοσοκομείο και η αλληλεγγύη που επέδειξαν τα μέλη της χορευτικής ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι στην ομάδα επιτελείται σπουδαίο παιδαγωγικό και κοινωνικό έργο.

       Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι επειδή, για τη πλήρη αποθεραπεία του Νεκτάριου απαιτείται χρόνος, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η εκπαιδευτική κοινότητα για την περαιτέρω στήριξη του παιδιού και της οικογένειάς του.

      Τέλος, η περιπέτεια του Νεκτάριου, αλλά και άλλων παιδιών δείχνει ότι θα πρέπει να συγκροτηθεί ένας μηχανισμός, που με τη συμμετοχή του Δήμου, των Γονέων και των Εκπαιδευτικών θα λειτουργεί υποστηρικτικά σε εξειδικευμένες και επείγουσες περιπτώσεις που αφορούν  την υγεία των παιδιών του Δήμου μας.


Με τιμή για το Διοικητικό  Συμβούλιο


Νίκος    Χατζητρακόσιας                                               Γεωργία Παπανδρέου   

            Πρόεδρος                                                            Γενική  Γραμματέας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια