Η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" στην Ημερίδα του ΥΠΕΚΑ για τη διαχείριση των αποβλήτων

Σάββας Σάββας, Φίλιππος Κυρκίτσος, Χρήστος Μουζακίτης


Παρούσα στην ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) με θέμα τον εθνικό σχεδιασμό πρόληψης, παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων ήταν η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας, όπως και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μουζακίτης, βρέθηκαν στην ημερίδα (που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου) όπου μάλιστα τοποθετήθηκαν υποβάλλοντας ερωτήσεις σχετικά με ενδεχόμενη αλλαγή στον περιφερειακό σχεδιασμό, η εφαρμογή του οποίου φυσικά σημαίνει την οριστική υποβάθμιση του Δήμου Φυλής.

Στην Ημερίδα μίλησε επίσης ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, ενώ παραβρέθηκαν και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, η Πρόεδρος της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, καθώς και εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργος Κρεμλής.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια