Παρακολουθήστε το "CATS" με προνομιακό εισιτήριο, μαζί με το START SMART SCHOOL!



Άλλη μια αξιόλογη πολιτιστική εξόρμηση σχεδιάζει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Ελένης Πετροπούλου στα Άνω Λιόσια, προσφέροντας την μοναδική ευκαιρία στους μαθητές του - κι όχι μόνο - να παρακολουθήσουν - με προνομιακό εισιτήριο - το μυθικό μιούζικαλ “CATS” που από το West End του Λονδίνου θα μεταφερθεί στην Αθήνα.
Το “CATS” που έχει γράψει ο Andrew Lloyd Webber είναι ένα από τα μεγαλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών που εδώ και τριάντα χρόνια σπάει κάθε ρεκόρ σε όλο τον κόσμο! Το “CATS” που θα παρουσιαστεί στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους και συνοδεία ορχήστρας, εκτός από μια καταπληκτική παράσταση θα είναι και μια ευχάριστη αλλά και εποικοδομητική ακουστική άσκηση αγγλικών για τους μαθητές!
Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, με αναχώρηση στις 7 μ.μ. από το Start Smart School για το θέατρο Badminton. Δέκα θέσεις υπάρχουν ακόμη, και μπορείτε μέχρι την Παρασκευή 20/2 να καλέσετε στη γραμματεία του Κέντρου, στο τηλέφωνο 2102486652, ακόμη κι αν το παιδί σας δεν φοιτά στο Κέντρο για να βρεθείτε κι εσείς στην παράσταση που είναι σταθμός για το παγκόσμιο θέατρο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια