Σαββατιάτικοι... ανεμομπελάδες!




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσίαση του βιβλίου της Κάκιας Ξύδη «Ανεμομπελάδες στις Κυκλάδες» στον χώρο εκδηλώσεων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ». Τη διαδικασία προλόγισε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φωτεινή Κόκκινου, ενώ η επίσης υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου μίλησε για το βιβλίο και συνολικά το έργο της φίλης και συναδέλφου Κάκιας Ξύδη, όπως και η -επίσης συγγραφέας- Βιολέττα Κουμπή.

Την παράσταση πάντως έκλεψε η μικρή Ιωάννα Ταγκάλη που με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο έκανε τους πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους, σε μια βραδιά που περιλάμβανε μεταξύ άλλων άφθονο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, στους οποίους εξάλλου απευθυνόταν και το εξαιρετικό βιβλίο της Κάκιας Ξύδη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:




Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής κ. Σάββας Σάββας απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ευχαριστώ πολύ τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Σάββα Σάββα και τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους Νατάσα Γκουτζικίδου, συγγραφέα και Φωτεινή Κόκκινου για την όμορφη εκδήλωση που ετοίμασαν και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δήμο Φυλής! Ο τόπος μας χρειάζεται άτομα με ήθος, λόγο και καινούργιες ιδέες. Εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή