Παράπονο για τη μη λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου.


Κύριοι/ες καλησπέρα σας,
ως πολίτης των Άνω Λιοσίων θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να διατυπώσω το παράπανό μου για τη μη λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου. 
Το κολυμβητήριο για πολλούς πολίτες δεν αποτελεί είδος πολυτέλειας αλλά ζωτική αναγκαιότητα για όλες τις ηλικίες.Είναι πράγματι πολύ κρίμα να υπάρχουν οι εγκαταστάσεις και ο κόσμος λόγω έλλειψης χρημάτων συντήρησης ή κόστους λειτουργίας να μη μπορεί να βρει
έστω και για λίγο κάποιες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης που προσφέρει η κολύμβηση. Πιστεύω ότι οι αρχές του Δήμου δεν είδαν το θέμα με την απαραίτητη σοβαρότητα, δεν αναζήτησαν λύσεις δεν προγραμμάτισαν σωστά. Αλλού σε διάφορα άλλα θέματα που αφορούσαν ζητήματα επικοινωνίας ή ατομικής προβολής ( παιδικοί σταθμοί) ξοδεύτηκαν ποσά, ενώ σε ζητήματα κρίσιμα όπως η λειτουργία του κολυμβητηρίου και η δημιουργία του 10ου Δημ σχολείου παραπέμφθηκαν στις καλένδες. 
Ευχαριστώ 

Γιώργος 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Μην στεναχωριέσαι φίλε,πλησιάζουν εκλογές και θα λειτουργήσει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις γιατί δεν έχουμε κολυμβητήριο;; δες εδώ: http://et.diavgeia.gov.gr/f/dhmos_fylis/find/thid:620
    και εδώ : http://et.diavgeia.gov.gr/f/dhmos_fylis/find/thid:226
    Ο Δήμος στην υπηρεσία του ρουσφετιού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφού ο Μπουραίμης τα έχει φτιάξει λέει τα οικονομικά τέλεια δεν έχει λεφτά ο Δήμος να λειτουργήσει ένα κολυμβητήριο? ε, πραγματικά, μπράβο στο Δήμαρχό μας είναι φοβερός !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή