Βράβευση της Ομάδας Σκακιού του ΔΗ.ΚΕ.Π Άνω Λιοσίων για την πρόκρισή της

.
Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βράβευση της Ομάδας Σκακιού του ΔΗ.ΚΕ.Π Άνω Λιοσίων
για την πρόκρισή της στην Α2 κατηγορία
Με αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα πλημμύρισε η αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Φυλής το Σάββατο το απόγευμα, κατά την εκδήλωση για τη βράβευση της Ομάδας Σκάκι του ΔΗ.ΚΕ.Π. Άνω Λιοσίων,  για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας και την άνοδό της στην Α2.
Μία διάκριση, επιστέγασμα της πολύχρονης προσπάθειας των μελών της ομάδας και των προπονητών τους, μια διάκριση, ελπίδα για την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.
«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία ότι όλα τα παιδιά είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής,  είναι δημότες της περιοχής, που αυτό σημαίνει ότι η περιοχή έχει ποιότητα», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτρης Μπουραϊμης, συγχαίροντας τα μέλη της σκακιστικής ομάδας για τις επιτυχίες τους. Μάλιστα παρότρυνε όλους «αυτή την ποιότητα να την εμπεδώσουμε και να την εφαρμόσουμε και στην καθημερινή μας ζωή, την προσωπική και του δήμου και γενικά σε αυτό το οικονομικό
γίγνεσθαι».
Τα μέλη της ομάδας σκακιού του ΔΗ.ΚΕ.Π. συνεχάρη και η αντιπεριφερειάρχης κα Σταυρούλα Δήμου, και ιδιαίτερα τα παιδιά για την επιλογή του αθλήματος αυτού, που τους ακονίζει το μυαλό και τους κάνει καλύτερα παιδιά και καλύτερους μαθητές. «Πάντα νιώθω δέος για τους ανθρώπους που παίζουν σκάκι», τόνισε η κα Δήμου.
«Διανύσαμε πολύ δύσκολο δρόμο» υπογράμμισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΗ.ΚΕ.Π. κ. Βαγγέλης Κορρές. «Παρόλα αυτά το μεράκι και η στήριξη της δημοτικής αρχής τόσο σε έμψυχο προσωπικό όσο και σε άψυχο υλικό, μάς έφεραν σήμερα εδώ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική αρχή για την προσπάθεια που έχει κάνει να κρατηθεί η σκακιστική ομάδα στην περιοχή μας», τόνισε.
Είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή μας να στηρίξουμε τα σωματεία μας, να στηρίξουμε τα παιδιά, γιατί το σκάκι είναι διδακτικό για την ίδια τη ζωή, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», κ. Κωνσταντίνος Σκαμαντζούρας.
Τα μέλη της 1ης Ομάδας Σκακιού που προκρίθηκε στην Α2 κατηγορία, βράβευσε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπουραϊμης, απονέμοντάς τους το κύπελλο, τιμητικά μετάλλια και αναμνηστικά δώρα. Τα μέλη της 2ης Ομάδας βράβευσε η αντιπεριφερειάρχης κα Σταυρούλα Δήμου και τα παιδιά της 3ης Ομάδας που συμμετείχε στο σχολικό πρωτάθλημα Δυτικής Αττικής, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Άνω Λιοσίων, κα Ρούλα Αυγέρη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αριστείδης Μπρέμπος και Γιώργος Μανωλάς, η δημοτική σύμβουλος κα Έλλη Κατσανού και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια