Σπουδαία βράβευση για την Έλενα Σερεπίσου




Μια πολύ σημαντική διάκριση έλαβε το περασμένο Σάββατο 12 Απριλίου μια δυναμική και άξια επαίνου για το σύνολο του έργου της, συνδημότισσά μας. Ο λόγος για την Έλενα Σερεπίσου, η οποία τιμήθηκε από τη Νανά Λάτση και τον όμιλο Γυναικών Πειραιά για τις τέχνες, τα γράμματα, τον πολιτισμό, τις επιστήμες «Εξάλειπτρον», με το βραβείο του εθελοντισμού, στο "Αίθριο" της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Μια διάκριση ιδιαιτέρως κολακευτική, τόσο για την ίδια την κα Σερεπίσου -η οποία στηρίζοντας ηθικά και υλικά 88 οικογένειες που βιώνουν δύσκολα τις συνέπειες της κρίσης έχει αναδειχθεί σε κυρίαρχη προσωπικότητα σε ότι αφορά την προσφορά και τον εθελοντισμό στον τόπο μας- αλλά και για τον Δήμο Φυλής συνολικά, αφού αναμφίβολα είναι τιμή να έχει στους κόλπους του ανθρώπους που ακόμα δεν έχουν ξεχάσει τις έννοιες των λέξεων «στηρίζω» και… «ΑΓΑΠΩ».

Την ίδια ώρα, η συμμετοχή της κ. Σερεπίσου στο ψηφοδέλτιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»   καταδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη διάθεση της ανεξάρτητης παράταξης και του υποψηφίου Δημάρχου κΣάββα Σάββα να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική και στην ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν πραγματικό πρόβλημα διαβίωσης, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Η βράβευση της κ. Σερεπίσου

















 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια