Χρυσούλα Κουράση: Γιατί κατεβαίνω με τον Σάββα Σάββα


Αποφάσισα να κατέλθω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Ενότητας Πολιτών μετά από ώριμη σκέψη και χωρίς κανένα προαπαιτούμενο ή προϋπόθεση. Μόνη δέσμευση του επικεφαλής της παράταξης κ. Σάββα, είναι η συμφωνία μας πάνω σε θέσεις και αρχές για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Πεποίθεσή μου ήταν και είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πέρα από κόμματα και κομματικές εξαρτήσεις. Πεποίθεσή μου ήταν και είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αγκαλιάζει όλους τους δημότες ανεξάρτητα, γιατί εδώ είναι ο τόπος μας , η πόλη μας αυτή που αγαπάμε Γιατί εδώ έχουμε αντιμέτωπα τα προβλήματα, αυτά είναι οι αντίπαλοί μας και μόνο.

Σήμερα η κατάσταση επιβάλλει όσο ποτέ, μία τοπική αυτοδιοίκηση με ανθρώπους νέους με όρεξη για δουλειά και όραμα. Η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" πληροί τις προϋποθέσεις αυτές.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο, η Ενότητα πολιτών και οι δημότες μαζί, απέναντι στα μεγάλα αλλά και τα μικρά προβλήματα της πόλης μας , απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που δημιούργησαν τα μνημόνια.

Οι εκλογές της 18 Μαίου είναι από τις πιο κρίσιμες εκλογές για την πόλη μας. Επιβάλλετε πλέον να ξεφύγουμε από την παλαιοκομματική αντίληψη, την νοοτροπία του παρελθόντος Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε απαιτούν νέα διοίκηση, με νέους ανθρώπους, με όρεξη και διάθεση για δουλειά, μία διοίκηση κοντά στους δημότες, με κοινωνικό πρόσωπο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα, να κάνουμε πιο ανθρώπινη την καθημερινότητα, να προστατεύσουμε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, με κριτήρια αξιοκρατικά και κοινωνικά, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της ανεργίας.

Γνωρίζω τις αγωνίες των συνδημοτών μας, την αβεβαιότητά τους για όλους τους τομείς της ζωής τους. Ξέρω ότι μπορώ και θέλω να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί τους, για να λύσουμε όσα οι προηγούμενες διοικήσεις δεν ήθελαν, δεν μπόρεσαν ή αδιαφόρησαν να αντιμετωπίσουν.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΑΣΗ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
υποψ. Δημάρχου ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αγαπητή φίλη, λες ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία και ένα ισχυρό κοινωνικό μέτωπο μακριά από κομματικές σκοπιμότητες με στόχο να απαλλαγούμε επιτελούς από την νοοτροπία του παρελθόντος,να βάλετε τις βάσεις και να διαμορφώσετε μαζί με το Σάββα Σάββα ένα καλύτερο μέλλον. Σου απαντώ: πρώτον, πήξαμε στους ακομμάτιστους, υπερκομματικούς και ανεξάρτητους υποψηφίους σαν και σας.Ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι ότι δηλώσει, σαν να προήλθε από παρθενογένεση. Δεύτερον στο φυλλάδιο σου και στην ενημέρωση που δημοσίευσες στο παράπονο Φυλής δεν έγραψες γιατί δεν συμμετείχες στις διαδικασίες της παράταξης που τώρα αποφάσισες να ξανα συμμετάσχεις. Τρίτον, δεν αναφέρεσαι καθόλου στα προβλήματα και αυτούς που τα δημιούργησαν. Θυμήσου ότι μαζί καταγγείλαμε τη διαγραφή μου από την παράταξη του κ. Σάββα γιατί δεν ενέδωσα στην προσπάθειά του να διαλύσει τη Δημοτική Συμμαχία (την παράταξή μας) από τη μια και τη στήριξη του στον Καλλικράτη, το μακρύ χέρι του μνημονίου που καταγγέλεις από την άλλη. Ξέχασες ότι στο παρελθόν ο κ. Σάββας κι η πλειοψηφία της παρέας του στήριξε με τις κομματικές του επιλογές την εξαθλίωση και των δημοτών της Φυλής.Για αυτό το λόγο δεν τον στήριζες τα τρία προηγούμενα χρόνια.Τι άλλαξε; Γιατί το κάνεις τώρα ;Μήπως ο κ. Σάββας έγινε ξαφνικά υπερκομματικός ενώ εκλιπαρούσε για το χρίσμα και τη στήριξη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον υπεύθυνο τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Πουλάκη; Μήπως χρησιμοποιεί ανθρώπους που ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ για να κοροϊδέψει τους δημότες και να υφαρπάξει την ψήφο τους; Αγαπητή Χρυσούλα, ασχολούμαι με αυτή την επιλογή σου γιατί μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μία φιλική σχέση. Όμως θεωρώ ότι κάνεις το ίδιο λάθος που είχες κάνει και στο παρελθόν με τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο του κ. Παππού. Καλή προσωπική επιτυχία. Ελπίζω να κατανοήσεις το σφάλμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή