"Κάλπη Αγάπης" αντί συνδρομής στο κολυμβητήριο



Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   
Δυο σημαντικές δράσεις με ένα σημείο αναφοράς, το Κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων, προετοιμάζει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Φυλής, με αφορμή το γεγονός ότι ανοίγει ξανά τις πόρτες του σε αθλητές και κολυμβητές, μετά τις ζημιές που υπέστη. Οι εργασίες επισκευής του ολοκληρώθηκαν, και τώρα ξεκινά εκ νέου τη λειτουργία του, την Τρίτη 22 Απριλίου 2014, γεγονός που γεμίζει με ικανοποίηση και αισιοδοξία.
Οι προσπάθειες που κατέβαλλε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Σκαμαντζούρας αλλά και η διοίκηση του δήμου Φυλής να επισκευαστούν οι ζημιές, τις οποίες είχε προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία του χειμώνα, ήταν
έντονες αλλά η έκταση και η σοβαρότητά τους δεν επέτρεψαν στους αρμόδιους να το λειτουργήσουν νωρίτερα, με ασφάλεια. Τελικά, εφόσον δόθηκε το πράσινο φως από τους υπεύθυνους ασφαλείας, θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει από την Τρίτη του Πάσχα 22 Απριλίου.
«Το ζητούμενο για εμάς δεν ήταν να το ανοίξουμε για να ικανοποιήσουμε, όσους μας επέκριναν για καθυστέρηση. Οι ζημιές ήταν μεγάλες, οι επισκευές χρονοβόρες, οι συνθήκες δύσκολες. Κυρίως, όμως, έπρεπε να ήμασταν απολύτως σίγουροι ότι η επαναλειτουργία του θα γινόταν με απόλυτες συνθήκες ασφάλειας για τους αθλητές και τους κολυμβητές, προκειμένου να μην έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις» τόνισε ο κ. Σκαμαντζούρας.
Να σημειωθεί, ότι ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, με την συμμετοχή σωματείων Κολύμβησης, τα οποία αναμένεται να γεμίσουν την πισίνα, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη διαδικασία.
«Καλάθι Αγάπης» αντί συνδρομής
Παράλληλα, η διοίκηση του Οργανισμού γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που ζουν πολλοί συνάνθρωποί μας, αποφάσισε ότι οι αθλούμενοι της Κολύμβησης από τις 22 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου 2014 θα συμμετέχουν δωρεάν, και συμβολικά καλούνται να συμβάλλουν στο «Καλάθι Αγάπης» που θα υπάρχει στο χώρο του Κολυμβητηρίου συγκεντρώνοντας τρόφιμα (μακράς Διαρκείας), τα οποία θα διατεθούν για την στήριξη των μελών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου.
Εγγραφές & πληροφορίες καθημερινά 8.00-21.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, Αιγαίου Πελάγους Πάρκο Πόλης Άνω Λιόσια, Τηλ. 210-2484453.  
πηγή:http://doxthi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. πως γίνεται και με το Μπουραίμη Δήμαρχο το κολυμβητήριο κάθε χρόνο λειτουργεί Μάιο ως Ιούλιο ...και τα άλλα χρόνια μεγάλες ζημιές είχε πάθει??? ήταν αναμενόμενο βέβαια ότι θα ανοίξει προεκλογικά....όσο για το 'καλάθι αγάπης' από τις 22 Απριλίου μέχρι 31 Μαίου (δηλαδή λίγο πριν και λίγο μετά τις εκλογές) είναι άλλη μία από τις προεκλογικές γελοιότητες της διοίκησης και ευκαιρία για άλλο ένα μίνι πανηγυράκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, Ε Λ Ε Ο Σ !!!!! ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, αλλά και οι πριν τον Μπουραϊμη τα ίδια δεν έκαναν προεκλογικά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή