Νέες υποψηφιότητες για την Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής.



Αραμπατζίδου Ζωγραφία:

Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοικος Ζεφυρίου και εργάζεται στον Ο.Α.Ε.Δ.


Ηλία Ελένη:

Ασχολείται με τις τηλεπικοινωνίες και είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ  Φυλής.

Κολορίζας Αναστάσιος:

Τυπογράφος και κάτοικος επί 30ετίας στη Ζωφριά.

Καραβούλιας Ανδρέας:

Συνταξιούχος επιπλοποιός. Από τα νεανικά του χρόνια αγωνίζεται μέσα από διάφορες συλλογικότητες για ένα καλύτερο αύριο, είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής.

Κατσαρός Βασίλειος:

Διετέλεσε: από το 1975-1978, πρόεδρος του Σωματείου Μαρμαράδων ο
«Φειδίας», από το 1977-1978, γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων, από το 1979-1990, Δήμαρχος Καματερού, από το 1988-1989, εκπρόσωπος των ΟΤΑ-ΚΕΔΕ στην σύνοδο Τοπικών και Περιφερειακών αρχών στο Στρασβούργο και από το 2000-2002, Δημοτικός Σύμβουλος Καματερού. Έχει ενεργή συμμετοχή στο Κίνημα Ειρήνης και στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Κοτέφας Βασίλειος:

Νεολαίος, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Μιχώτας Γεώργιος:

Συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ. Από νεαρή ηλικία συμμετέχει ενεργά στο αριστερό κίνημα. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής.

Μπάζου Διονυσία:

Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και καθηγήτρια Αγγλικών και Ιταλικών. Συμμετέχει από νεαρή ηλικία στους κοινωνικούς αγώνες οργανωμένη στον χώρο της αριστεράς. Διατηρεί επί 24 έτη Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Ζωφριά. Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖα Φυλής.

Παπαδόπουλος Ιωάννης:

Καθηγητής μαθηματικός στο 20 ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, φέτος εργάζεται με απόσπαση στο 20 Γυμνάσιο Ζεφυρίου. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής και είναι από τους στυλοβάτες του αριστερού σχήματος των καθηγητών στην περιοχή μας. Εργάζεται 20 έτη στα σχολεία των Άνω Λιοσίων και συμμετέχει στους κοινωνικούς αγώνες περιοχής.

Παπαδοπούλου Ζηναΐδα:

Είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής. Το διάστημα αυτό δεν εργάζεται γιατί έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της.

Σχίζα Παναγιώτα:

Σπούδασε Βρεφονηπιοκόμος και Λογίστρια. Είναι λογίστρια Β΄τάξης και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή μας διατηρώντας Λογιστικό γραφείο μαζί με τις κόρες της.

Ρουμελιώτης Κωνσταντίνος:


Ιδιωτικός υπάλληλος. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται στην Ομάδα Πολιτισμού και δράσης «Όπου γης Τέχνη». Σήμερα το πρωτογενές πλεόνασμα του προσέφερε μια θέση στην ανεργία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια