Αυτά τα χρέη ποιος θα τα πληρώσει; Θα τους εμπιστευθείς ξανά;



Μετά την ιδιαίτερα κατατοπιστική συνέντευξη του κ. Αντιδημάρχου Οικονομικών και Εσόδων του Δήμου Φυλής σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε το 2011 η σημερινή διοίκηση ,αναγκάζομαι να επανέλθω σε οικονομικά στοιχεία παρελθόντων ετών και κυρίως της περιόδου 2007-2011 χρησιμοποιωντας τα στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Αντιδήμαρχος στην εφημερίδα Ο ΤΥΠΟΣ στην σελίδα 9: 
Χρέη που παρέλαβε από την προηγουμένη διοίκησή του κ. Πρώην Δήμαρχου με τα 79 έργα .
 Έτσι λοιπόν αναφέρει ο κ. Αντιδήμαρχος 
Ασφαλιστικές εισφορές ΙΚΑ 26 έκατ.ευρω 
Δ. Ο. Υ 4,5 έκατ. ευρω 
Ταμείο παρακαταθετικων και Δανείων 26,3 έκατ. ευρω 
Δ. Ε. Η 5,4 έκατ. ευρω 
Άλλά ταμεία και τράπεζες 7,3 έκατ. ευρω
 ΕΥΔΑΠ 23,5 έκατ. ευρω
 Υπό εκκαθάρισή εταιρείες 3 έκατ. ευρω 
Ληξηπροθεσμες υποχρεώσεις προ 2011: 10 έκατ. ευρω
Χρέη Ξένιου 2011:πάνω από 10 έκατ. ευρω 
Και καταλήγει ο κ. Αντιδήμαρχος "Καλά τα έργα βιτρίνας για τις εντυπώσεις και πολιτικη άλλά θα πρέπει να τα πληρώνουμε κιόλας. ..." 
Και το ερώτημά είναι:αυτά τα χρέη ποιος θα τα πληρώσει; Είναι τα μόνα κ.
Αντιδημαρχε; Ποιος τιμωρήθηκε που εφτασε ο Δήμος μας σ αυτό το οικονομικό χάλι; Με ποια συνείδησή ξαναζητουν την ψήφο μας όλοι οσοι χρέωσαν τον Δήμο και κατασπατάλησαν το Δημόσιο χρήμα; Ο κ. Δήμαρχος δηλωσε στην επέτειο του 21 στην κεντρική πλατεία οτι παρέλαβε χρέος 5000 ευρω για κάθε δημοτη, ποσο εχει φτασει τωρα αυτο το χρεος κ.Δημαρχε; κ.Αντιδημαρχε;
 Φίλε Δημότη, φίλη δημοτισσα θα ξανά εμπιστευθεις πάλι αυτούς που σε χρέωσαν ; θα εμπιστευθεις ξανά αυτους που σε προδωσαν ; Δεν ειμαστε αφελεις και αυτή τη φορά δεν έχουμε άλλοθι. Τώρα ξερεις. ..Ζητα απαντησεις σε ολα τα παραπάνω...Δείξε το ενδιαφέρον σου γι αυτόν τον τόπο. Μην ξεπουλησεις την ψήφο σου σε υποσχεσεις και όρκους που σβήνουν την επομένη των εκλογών .Ενημερωσου και ενημερώσε και τους γύρω σου. Τώρα μπορείς να αλλαξεις την πορεία αυτού του τόπου με την ενεργή συμμέτοχη σου . 
Δαδανης Σ. Νικηφόρος 
υποψ. Δήμ.Συμβ.Φυλής 
Ενότητά Πολιτων Σάββας Ι Σάββας.
πηγή:http://dadanis.blogspot.gr/2014/04/blog-post_11.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια