Ανακοινώθηκαν νέοι υποψήφιοι της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής.


Αλυσανδράτου Δήμητρα:
Γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί από τότε στα Άνω Λιόσια. Έχει μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά. Εργάζεται περιστασιακά με 5μηνες συμβάσεις και ουσιαστικά είναι άνεργη. Τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στο τομέα Νοσηλευτικής στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων για να αποκτήσει περισσότερα εφόδια προς εύρεση εργασίας. Θέλει να αγωνιστεί για να υπάρξει στις μονογονεϊκες οικογένειες ουσιαστική στήριξη και φροντίδα από τη τοπική αυτοδιοίκηση.
Ζάχου Αντιγόνη:
Εκπαιδευτικός προσχολικής ηλικίας εξειδικευμένη στην αγωγή παιδιών Ρομά.
Λεοτσινίδη Μυρσίνη:
Γεννήθηκε το 1996 στα Άνω Λιόσια. Είναι μαθήτρια στη Γ΄τάξη του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων στον τομέα
ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και έχει αποκτήσει ένα παιδί 5 μηνών. Το όραμά της είναι να αγωνιστεί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα δήμο χωρίς χωματερή, χωρίς παραβατικότητα και χρηστή οικονομική διαχείριση.
Μανώλη Ασήμω:
Γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια. Έχει μονογονεϊκή οικογένεια με δύο παιδιά. Είναι ΑΜΕΑ. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας και Τροφίμων του ΕΠΑΛ Αχαρνών. Σπουδάζει στην σχολή Δημόσιας Υγιεινής του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι καλλιεργήτρια στο δημοτικό λαχανόκηπο Αγ. Αναργύρων. Εργάζεται με 8μηνες συμβάσεις και έτσι μένει αρκετά διαστήματα άνεργη. Σήμερα εργάζεται στην ειδικότητά της στο Χαλάνδρι. Θέλει να αγωνιστεί για να αποκτήσουν πάλι τα ΑΜΕΑ και οι ευπαθείς ομάδες όλες τις παροχές που τους έκοψε η κυβέρνηση και να βρουν την χαμένη αξιοπρέπεια. Θέλει η πόλη που κατοικεί να έχει δένδρα με μυρωδιές της Άνοιξης και όχι της χωματερής.
Σαρμαντζή Δήμητρα:
Γεννήθηκε το 1980 στον Κορυδαλλό Αττικής και είναι δημότης Φυλής. Είναι από πολύτεκνη οικογένεια με 9 παιδιά. Είναι άνεργη. Δουλεύει περιστασιακά και γι’ αυτό το λόγο φοιτά στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων στην Γ΄ τάξη στον τομέα Νοσηλευτικής. Η εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά που μαστίζουν την περιοχή μας την ώθησαν να αγωνιστεί μέσα από τη Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο της.
Συριανός Παναγιώτης:
Γεννήθηκε το 1995 και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια. Είναι μαθητής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αχαρνών στον τομέα της πληροφορικής. Είναι άνεργος. Ανησυχεί για το μέλλον, το δικό του, των φίλων του και των συμμαθητών του. Δεν θέλει να ζήσει με τα ψίχουλα που δίνει αυτή η κυβέρνηση στους νέους και στους γονείς τους. Με τη φλόγα της νιότης του θα αγωνιστεί για να πετύχουμε στο δήμο μας αυτό που πραγματικά μας αξίζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια