Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει.



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ                           
Η αστυνομία στην υπηρεσία της Wind;

Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης του Α.Τ Ζεφυρίου, πήγε η εταιρεία Wind να εγκαταστήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας σε ακατοίκητη πολυκατοικία στην οδό Σαχτάρη, στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Προκλητική στάση, από μια αστυνομία που για ποινικά αδικήματα, όπως κλοπές, ναρκωτικά, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, παράνομη οδήγηση, κάψιμο καλωδίων κλπ δεν απαντάει καν στις κλήσεις του λαού του Ζεφυρίου. Θυμήθηκαν την νομιμότητα τάχα μου,
όταν για όλα τα άλλα δεν υπάρχει πολιτική βούληση και η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια. Όταν κάθε μέρα, μπαίνουν στα σπίτια και τα ριμάζουν, όταν επί της Παν. Γρηγορούσης δεν θα μπορείς να περάσεις από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, όταν τα ναρκωτικά κάνουν παρέλαση στους δρόμους της περιοχής.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, κινητοποίησε τον κόσμο, αντέδρασε και σταμάτησε προς το παρών την εγκατάσταση της κεραίας. Καλούμε το λαό να είναι σε επαγρύπνηση όμως. Θα ξανάρθουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρούν κάτι τέτοιο αφού και παλιότερα στο ίδιο κτήριο είχαν εγκαταστήσει κεραία, την οποία και πάλι με κινητοποίηση ξηλώθηκε.
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι την υγεία την δική μας και των παιδιών μας δεν την παζαρεύουμε.
Ελάχιστες μέρες μετά τις εκλογές η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής, τιμά την εμπιστοσύνη και την ψήφο του λαού του Ζεφυρίου στην πράξη, παλεύοντας για τα δικαιώματα μας και όχι με ανίερες συμμαχίες με αυτούς που μέχρι χτες κατηγορούσαμε.


23/05/2014

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια