Ένας δυναμικός και απόλυτος Δημήτρης Μπουραίμης. «Μαζί συνεχίζουμε μέχρι τέλους…»

Ένας δυναμικός και απόλυτος Δημήτρης Μπουραίμης. "Μαζί συνεχίζουμε μέχρι τέλους..."


Δημήτρης Μπουραίμης. «Μαζί συνεχίζουμε μέχρι τέλους…»


«Είχαμε και έχουμε αξίες. Είχαμε και έχουμε ιδέες. Γι΄ αυτό πιστεύουμε στην τελική νίκη»
Φίλοι, συνεργάτες, δημοτικοί σύμβουλοι και συνοδοιπόροι χρόνων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραίμη να βρεθούν όλοι μαζί, για πρώτη φορά, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά και να επιβεβαιώσουν τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τα μέλη της παράταξης. Ο ίδιος κάθετος και δυναμικός, περισσότερο από ποτέ, δεν άφησε
κανένα περιθώριο παρερμηνείας σχετικά με τις πράξεις, τις δράσεις και το ρόλο που θα διαδραματίσει: «Μαζί συνεχίζουμε μέχρι το τέλος…»
Της Μένης Πιρπινιά
Το αδιαχώρητο επικράτησε, μέσα και έξω, στη ταβέρνα του Σταμάτη Αβράμη από ανθρώπους που πίστεψαν, στήριξαν ή απλώς ψήφισαν την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και οι οποίοι δήλωσαν παρόντες στην πρώτη, μετά την εκλογική ήττα, συγκέντρωση με τον επικεφαλής της παράταξης. Τα χαμόγελα στα, ασφυκτικά γεμάτα, τραπέζια περίσσευαν και οι δύσκολες, προεκλογικά και μετεκλογικά, ημέρες έμοιαζαν παρελθόν.
Ο ίδιος ο Δημήτρης Μπουραίμης έδωσε πρώτος το έναυσμα της δυναμικής εκκίνησης από διαφορετική αφετηρία, αυτή τη φορά, ξορκίζοντας οποιαδήποτε αίσθηση πικρίας ή παραίτησης. Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά σενάρια αποστασιοποίησής του, χαρακτηρίζοντας τα εκ του πονηρού.
«Ήμασταν και είμαστε προσηλωμένοι στα προβλήματα της περιοχής μας και στις λύσεις τους. Ότι βιώσαμε ήταν μια μάχη που χάθηκε. Ο πόλεμος δεν έχει χαθεί. Εννοούμε απόλυτα το σύνθημά μας: «Μαζί συνεχίζουμε». Προσωπικά, δεν τα παρατάω ποτέ. Είμαι, μέχρι τέλους. Αυτή η παράταξη θα φτάσει μέχρι τέλους».
«Λειτουργήσαμε ενωτικά και όχι διχαστικά το διάστημα της διοίκησής μας. Η περιοχή μας έχει στοχοποιηθεί ταξικά και χωροταξικά και αυτό, όλοι μαζί, μπορούμε να το ανατρέψουμε. Ο κίνδυνος να βρεθεί ο δήμος σε πλήρες αδιέξοδο είναι ορατός. Εμείς ως αντιπολίτευση, όσο μας αναλογεί, έχουμε καθήκον να μην το αφήσουμε να συμβεί»
πηγή:http://www.dinamisimetoxis.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ελπίζω ότι δεν θα την υλοποιήσει την απειλή ότι δεν τα παρατάει και να μην ασχοληθεί ξανά με τα κοινά, αρκετό κακό έχει προκαλέσει στην περιοχή, άλλωστε έχει συμβάλλει αρκετά στην ταξική και χωροταξική στοχοποίηση της περιοχής. Τα αδιέξοδα για τα οποία μιλάει είναι τεχνητά και βολεύουν για την εύκολη χειραγώγηση των πολιτών που δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν την αλήθεια γιατί τους βολεύει...Καλό θα είναι πάντως να εξηγήσει ακριβώς για ποια αδιέξοδα μιλάει (οικονομικά?), πως έχουμε οδηγηθεί σε αυτά και πως αυτά λύνονται (με το να δεχτούμε τα εργοστάσια διαχείρισης απορριμμάτων της μισής Ελλάδας για 30 χρόνια στα Λιόσια ?). Άλλωστε στα 3,5 χρόνια της διοίκησής του είχε την ευκαιρία να κάνει πράγματα αλλά δυστυχώς τίποτα.....Το τέλος πάντως για το οποίο μιλάει τόσο του ίδιου ως πολιτικός όσο και της παράταξης του νομίζω έχει φτάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή