Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο – Υπόθεση 16/13- Παρατυπίες σε σχέση με την κατασκευή τεσσάρων μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων στην Αττική


 Λονδίνο   08-08-2014 

Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο – Υπόθεση  16/13-   Παρατυπίες σε σχέση με την κατασκευή τεσσάρων μονάδων επεξεργασίας αποβλήτων στην Αττική – Ελλάδα. 

Ειλικρινά,  την “Mirror” και την κάθε  “Mirror” θα περίμενε κανείς για να μας περιγράψει την «Σκληρή» πραγματικότητα ?? Εμείς από μόνοι μας ΔΕΝ τα βλέπουμε ???

Διαβάζω και την απάντηση της ΓΓΑ στα ξένα δημοσιεύματα για τα Ολυμπιακά ακίνητα. Στέκομαι χαρακτηρίστηκα στο σημείο -  …….Ειδικά σε ό,τι αφορά το ανοιχτό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ, έργο κατασκευής 1991 αρμοδιότητας Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αυτό λόγω στατικών προβλημάτων και εκτιμώμενου κόστους επισκευής………….

Οι μηχανικοί που εργάστηκαν Δεν το είδαν το πρόβλημα τότε ??
Δεν είχαν γίνει οι προβλεπόμενες μελέτες ???
Σας καλύπτει η απάντηση της ΓΓΑ στα ξένα δημοσιεύματα για τα Ολυμπιακά Ακίνητα ??



Στο θέμα ΜΑΣ,

Για τις τέσσερεις Εργοστασιακές Μονάδες στην Αττική το ίδιο ακριβός δεν θα γίνει ????   Με τις  μονάδες  μεγαθήρια που πρόκειται να φτιάξουν ΔΕΝ  στοχεύουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τα απορρίμματα σύμμεικτα ????????????? Αυτός Δεν είναι ο σκοπός τους ????
Με την λειτουργία των εργοστασίων ΔΕΝ θα φτάσουν τα τέλη  εργοστασίων στο Θεό ???????   Όταν για σήμερα το  gate fee  στο ΧΥΤΑ  Φυλής για το  οικονομικό έτος 2012 ήταν 55,50 ευρώ χωρίς να γνωρίζουμε τις τιμές για το 2013 & 2014.

Με Εκτίμηση και με ατέλειωτα αποθέματα Υπομονής


Κυριάκος Γκίκας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια