Καταπάτηση Οικοπέδων από Ρομά, Απεργία Δημοτικών Υπαλλήλων , Σκουπίδια, Χρέη , συνθέτουν μια ζοφερή εικόνα για τον Δήμο μας .

Δαδάνης Σ.Νικηφόρος Πρόεδρος Συλλόγου Πανοράματος

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινάει από 1 Σεπτέμβρη, η  θητεία της νεοεκλεχθείσας  Διοίκησης .

 Και επειδή όπως λένε " η αρχή είναι το ήμιση του παντός " προβλέπεται να έχουμε μια εντυπωσιακή πενταετία   μπροστά μας , με  πολλά  και  ενδιαφέροντα  θέματα   να   σκάνε καθημερινά .

  • Ετσι λοιπόν μετά την απεργία των δημοτικών υπαλλήλων που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμιση μήνα , " ένας θεός ξέρει πότε θα πληρωθούν " η πόλη μας ή μάλλον η Σκουπιδοπόλη μας  γέμισε με πολύχρωμες σακούλες σκουπιδιών , ανυπόφορη δυσοσμία , εστίες μόλυνσης παντού . Ένα  ανυπόφορο  περιβάλλον  για  να ζήσεις  ανθρώπινα .
18-8-2014






  • Ένας χρεοκοπημένος Δήμος που  από  την  κακοδιαχείριση  δεκαετιών  αναγκάζεται  στριμωγμένος στην γωνία  να βάζει ώς   ΕΓΓΥΗΣΗ  (10.000.000 ευρώ)  μέρος  των αντισταθμιστικών οφειλών από την λειτουργία της Χωματερής για να πληρωθεί η μισθοδοσία των υπαλλήλων του  και να λειτουργήσει ο Δήμος . Ενώ τα κατασχετήρια υπέρ τρίτων  θα αρχίσουν να σκάνε σιγά σιγά το ένα πίσω απ τ άλλο, αν μη  τι άλλο δημιουργούν τις χειρότερες προυποθέσεις για ομαλή λειτουργία τους επόμενους μήνες.
  • Εκτός  όμως  από   ένας   Σκουπιδοδήμος , ένας  Χρεοκοπημένος Δήμος , είμαστε  και  ένας Δήμος  ΡΟΜΑ , οι οποίοι δρούν χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς την ενόχληση κανενός . Είναι με λίγα λόγια  ΑΡΧΟΝΤΕΣ  ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ  ΤΟΥΣ  με την ανοχή της Πολιτείας και των τοπικών αρχόντων .Ειδικά τώρα που καταργείται και το  Τ.Α.Π  θα κάνουν πάρτυ.
Τελευταίο , σημερινό , κρούσμα  λοιπόν είναι η καταπάτηση οικοπέδου  επί της Οδού Καραισκάκη  πιο πάνω από το αμαξοστάσιο των  Άνω Λιοσίων  . Μια καταπάτηση με ιστορία ακριβώς 4 χρόνων .

Τότε λοιπόν σε ένα βράδυ περιφράξαν τον χώρο  και την επομένη κιόλας είχαν ΡΟΛΟΙ ΝΕΡΟΥ   http://panoramafilis.blogspot.gr/2010/11/blog-post_11.html  ,http://panoramafilis.blogspot.gr/2010/11/oi.html.
Αν κάποιον συμπολίτης μας  τον καταγγείλουν  ότι  χτίζει  παράνομα ή καταπατεί παράνομα , αμέσως θα δράσουν οι διωκτικές αρχές και αν  τον εντοπίσουν τον συλλαμβάνουν με βαση την αυτόφωρη διαδικασία .

Σήμερα λοιπόν οι  φίλοι μας οι  ΡΟΜΑ  τοποθέτησαν  τροχόσπιτο , μαζεύτηκαν όλοι μαζί , μόνο εγκαίνια δηλαδή που δεν έκαναν.

Η αστυνομία ενημερώθηκε , ενημερώσαμε  το 100 , ανοίχτηκε καρτέλα για την καταγγελία αυτήν , αλλά  το τροχόσπιτο  ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.

Τυχαίο ????  Δεν  νομίζω  !!!!

Παρακάτω θα δείτε τις φώτο ( οι φώτο είναι από το ιστολόγιο  http://paraponofylis.blogspot.gr/2014/08/blog-post_66.html )   για του λόγου το αληθές :
22-8-2014
22-8-2014
22-8-2014

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση τόσο των Αστυνομικών Αρχών  όσο και των Δημοτικών Αρχών και συγκεκριμμένα  της Πολεοδομίας του  Δήμου ( αν λειτουργεί ) για να ξεκαθαρίσει  η  κατάσταση και να μην δημιουργηθεί   μια   νέα   συνοικία   Ρομά  με την  ανοχή  όλων  των  εμπλεκομένων.

Ιδρώνει άραγε  το αυτί  κανενός  ;;;;;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια