«μήτρα παραγωγής σκανδάλων» το σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων

tsipdourou

Την πεποίθηση της ότι εκλέχτηκε για να φέρει τα «πάνω κάτω» εξέφρασε η νέα περιφερειάρχης Αττικής, σε συνέντευξη της στη Realnews.
Η κ. Δούρου αναφερόμενη στο σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων, το χαρακτήρισε ως «μήτρα παραγωγής σκανδάλων», εκφράζοντας παράλληλα την δέσμευση ότι η παράταξη της θα τηρήσει την νομιμότητα.
Αναφορικά με την σχέση της με την κυβέρνηση, η νέα περιφερειάρχης δήλωσε ότι, «η σύγκρουση για
τη σύγκρουση ή η συνεργασία ευθυγράμμισης σε μνημονιακούς στόχους έρχεται σε αντίθεση με την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και του περιβάλλοντος».


Επίσης η κ. Δούρου ξεκαθάρισε ότι, «το θέμα δεν είναι η αντικατάσταση συγκεκριμένων συμφερόντων με άλλα, αλλά η ρήξη μαζί τους».
Ως προς τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Δούρου χαρακτήρισε ως «άστοχη και λανθασμένη ανάλυση» την άποψη που την θέλει να αναδεικνύεται σε «δελφίνο» του κόμματος, ενώ αναφορικά με τα ανοίγματα του Α. Αλέξη Τσίπρα, η περιφερειάρχης αποσαφήνισε ότι οι αποφάσεις στο κόμμα λαμβάνονται συλλογικά, από τα όργανα και τον πρόεδρο.
Σε ερώτηση αναφορικά με την πώληση του Ελληνικού, η κ. Δούρου απάντησε ότι αποτελεί το είδος νοοτροπίας του καινοφανούς είδους εξουσίας που αποκαλεί «σαμαροβενιζελισμό», ο οποίος «πόρρω απέχει από το να λειτουργεί με κριτήρια υπεράσπισης των συμφερόντων της κοινωνίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια