ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ - ΕΚΤΡΩΜΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Τ.Ο. ΦΥΛΗΣ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ


Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Φυλής – Καματερού στην ομιλία που έγινε ενάντια στον νόμο έκτρωμα από τον συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής συναγωνιστή Δημήτρη Πολυμερόπουλο . Ο κόσμος με την σημερινή του παρουσία Άυγουστο μήνα και εν μέσω καύσωνα είπε ένα μεγολοπρεπές ΟΧΙ στον νόμο έκτρωμα που φέρνει εσπευσμένα προς ψήφιση, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.
Ο συναγωνιστής Πολυμερόπουλος με τον πύρινο και καυστικό λόγο του τόνισε ότι πρόκειται για ένα
επαίσχυντο νομοθέτημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το πεδίο στους ανθέλληνες, να ασχημονούν, αρνούμενοι τις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός, η διάταξη αυτή, κατόπιν διαταγής Ερντογάν και σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος της Βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση, δεν περιλαμβάνει την Γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Πρόκειται επί της ουσίας για έναν νόμο στον οποίο  οι κεμαλιστές και ισλαμιστές φασίστες με τους εν Αθήναις και Θεσσαλονίκη συνοδοιπόρους τους, θα είναι ελεύθεροι να λοιδωρούν τα θύματα και τους απογόνους της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων και των Ασσυρίων, αφού οι γενοκτονίες αυτές δεν έχουν αναγνωριστεί από ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο!
Η Χρυσή Αυγή τόνισε ο συναγωνιστής έχει σταθεί πολύ πριν από την είσοδό της στην Βουλή στο πλευρό των Ποντίων και Μικρασιατών αδελφών μας, έχοντας μάλιστα καταθέσει πρόταση νόμου στην οποία αναφερόταν ρητά ότι «όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του Τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ».
 Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι αυτό που τίθεται σε αμφισβήτηση από το επαίσχυντο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, που φέρνει η κυβέρνηση σαν τον κλέφτη μέσα στο καλοκαίρι, είναι η Εθνική μας Μνήμη. Είναι το δικαίωμά μας να μην ξεχάσουμε τα εγκλήματα που βίωσαν οι πρόγονοί μας. Είναι το δικαίωμα μας στην Ύπαρξη, την Αξιοπρέπεια και την Μνήμη. Είναι το δικαίωμά μας να είμαστε Έλληνες!
πηγή:e-mail

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μη ξεχάσετε και δε προβάλλετε τη Χρυσή Αυγή !! Εξάλλου είναι δεύτερη δύναμη στην περιοχή της Φυλής ! Το κάθε μπλογκ κάνει τις επιλογές του... και οι αναγνώστες επίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή