Δήμος Φυλής : Ένας Δήμος κίνδυνος θάνατος για την Δημόσια Υγεία από τα σκουπίδια στους δρόμους.

Δαδάνης Σ.Νικηφόρος Πρόεδρος Συλλόγου Πανοράματος

Ο Δήμος μας , ο Δήμος Φυλής , που συγκεντρώνει καθημερινά χιλιάδες τόνους σκουπιδιών από όλην την Αττική , αλλά σχεδόν και από όλην την Πελλοπόνησσο , εδώ και αρκετές μέρες πνίγεται στα σκουπίδια , στην βρώμα , την μόλυνση και την δυσωσμία  από την απεργία των υπαλλήλων του Δήμου που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες .

Ένας Δήμος που φροντίζει να παραμένει  η πρωτεύουσα καθαρή ενόψει καλοκαιριού και τουριστικής αιχμής ,πνίγεται στο σκουπίδι όπως θα δείτε και παρακάτω στις φωτογραφίες , χωρίς να ιδρώνει  το αυτί  κανενός .



  • Που  είναι η  ευαισθησία  του Δήμου ώστε να πληρωθούν οι δημοτικοί υπάλληλοι που παραμένουν  απλήρωτοι για μήνες ; Για να γεμίζουν στάδια και να προσέρχονται σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ήταν καλοί ;

  • Λεφτά πριν τις εκλογές υπήρχαν. Τώρα ;  Επειδή το αποτέλεσμα των εκλογών  δεν ικανοποίησε  κάποιους, αποφάσισαν  να μας  ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ  και να μας πνίξουν στο σκουπίδι ;
  • Αγαπητοί Φίλοι εργαζόμενοι του Δήμου μας , η απεργία αποτελεί  θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων και το μόνο όπλο να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους, χρειάζεται όμως να υπάρχει και ευαισθησία από την πλευρά σας για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι η δημόσια υγεία . 'Οπως επίσης θα είναι γνωστό στο σωματείο σας, οτι θα πρέπει να υπάρχει και προσωπικό ασφαλείας  για την καθαριότητα  , όπως γίνεται για παράδειγμα και στα Νοσοκομεία.
  •  Απαραίτητη προυπόθεση που θα πρέπει να δει σοβαρά η νέα Διοίκηση του Δήμου είναι η αποδέσμευση τις μισθοδοσίας των υπαλλήλων από τα αντισταθμιστικά της χωματερής που κάποια  λαμπρά μυαλά  ,υποθήκευσαν   την εργασία των δημοτικών υπαλλήλων για να τους ελέγχουν προεκλογικά , αλλά υποθήκευσαν και το μέλλον  του Δήμου μας.

18-8-2014

18-8-2014

18-8-2014

18-8-2014

18-8-2014

18-8-2014


Αγαπητέ κ. Παππού , κ. Δήμαρχε ,ελπίζω να  επιστρέψατε από τις διακοπές σας και να είδατε το χάλι που επικρατεί στον Δήμο μας από τα σκουπίδια . Αν όχι δείτε τις παραπάνω φωτογραφίες .Είναι σημερινές.

 Ο προκάτοχος σας κ. Μπουραίμης κατηγορήθηκε σφόδρα ότι ήταν κλεισμένος  στο κάστρο του, στην Χασιά μακριά από τα προβλήματα του Δήμου μας, βάζοντας τα όλα κάτω από το χαλί .

Ελπίζω εσείς να κυκλοφορείτε στην Πόλη μας και το θέαμα που βλέπετε τις τελευταίες μέρες να μην σας ευχαριστεί και περιμένουμε άμεσες ενέργειες και κινήσεις σας έτσι ώστε να λύσετε το θέμα .Έτσι ώστε και  σεις  να μην κατηγορηθείτε οτι  δεν μένετε στην Πόλη  μας  αλλά  στα  βόρεια Προάστεια.

Εξάλλου σε λίγες μέρες από σήμερα θα αναλάβετε την Διοίκηση του Δήμου Φυλής , αλήθεια πως θα ορκιστείτε μέσα σε τόνους από σκουπίδια στους δρόμους και τους υπαλλήλους του Δήμου απλήρωτους;;;




             Δαδάνης Σ. Νικηφόρος
                       Πρόεδρος
    Πολιτιστικού & Εξωραιστικού Συλλόγου
                     Πανοράματος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια