Ποια ονόματα ακούγονται ως αντιδήμαρχοι και πρόεδροι νομικών προσώπων στο δήμο Φυλής


Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά
  
Τα νέα της καθήκοντα ανέλαβε και τυπικά από σήμερα η νέα δημοτική αρχή του δήμου Φυλής και από νωρίς το πρωί ο νέος δήμαρχος Χρήστος Παππούς εγκαταστάθηκε στο παλιό του γραφείο στο δημαρχείο των Άνω Λιοσίων, όπου δέχθηκε τις ευχές και τα συγχαρητήρια αρκετών δημοτών και φίλων. Μαζί του στενοί συνεργάτες και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι αναμένουν να αναλάβουν τις θέσεις τους. Παρά το γεγονός, ότι η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων και προέδρων των νομικών προσώπων θα γίνει την Κυριακή, κατά τη διεξαγωγή των δημαιρεσιών, κάποια ονόματα έχουν ήδη διαρρεύσει.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ, στο παλαιό του, πλήρες πόστο επιστρέφει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης Δημήτρης Καμπόλης. Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα αναλάβει ο Γκίκας Χειλαδάκης, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ο Μιχάλης Οικονομάκης, πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, πρόεδρος
του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού ο Γιώργος Μαυροειδής, αντιδήμαρχος Φυλής ο Σπύρος Μπρέμπος και αντιδήμαρχος Ζεφυρίου ο Γιάννης Μαυροειδάκος. Την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, μέχρι την κατάργησή τους στο τέλος του χρόνου, θα αναλάβουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Νίκος Χατζητρακόσιας και Δημήτρης Τσίγκοςαντίστοιχα.
Στη θέση της ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα επιστρέψει και η Ζωή Αρβανιτάκη, παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη θητεία της σημαδεύτηκε από δυσάρεστες εντυπώσεις ενώ είχε κηρυχθεί έκπτωτη από το αξίωμα της δημοτικής Συμβούλου, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση την απόφαση της Περιφέρειας είχε διαπιστωθεί ασυμβίβαστο μεταξύ της ιδιότητας της Δημοτικού Συμβούλου και της ιδιότητας ιατρού εργασίας για την Ζωή Αρβανιτάκη, διότι κατά τη διάρκεια της θητεία της ως δημοτικού συμβούλου υπέγραψε σύμβαση ιατρού εργασίας με τη ΔΕΡΑΛ, η οποία υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ για το 2007.
Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα στηρίχθηκε στις διαπιστώσεις των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίες περιέχονται στο πόρισμα που συνέταξαν για τον έλεγχο που διενήργησαν στη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων.
πηγή:http://doxthi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια