«Οδηγίες Ζενέτου προς ναυτιλλομένους Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ στην ΠΕΔΑ»

 


Ο «ανεξάρτητος» Δήμαρχος του Δήμου Ιλίου Νίκος Ζενέτος, θέλει να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να βρει τον βηματισμό του και έδωσε οδηγίες εν όψη εκλογών της ΠΕΔΑ σε άλλους «ανεξάρτητους» Δημάρχους που ήταν παρόντες στην συνάντηση  στα γραφεία του συνδέσμου την 1η Σεπτεμβρίου το πώς θα χειριστούν το θέμα. Ακολουθούν  παρακάτω το πρώτο και το δεύτερο μέρος από την ομιλία του «ανεξάρτητου» Δημάρχου όπως μας την μετέφεραν διαπιστωμένα με λεπτομέρειες, άνθρωποι που ήταν παρόν στη συνάντηση.
Αφού άσκησε πρώτα τα «ρητορικά κομματικά του καθήκοντα» όπως είπαν, δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα και στο τέλος, τους είπε και τι να κάνουν. Τα συμπεράσματα δικά σας...!


Μέρος πρώτο
«Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, αν όμως μπορέσουμε και συντονιστούμε με μια επιτροπή πρωτοβουλίας, επειδή μέσα από το ΠΑΣΟΚ, θα πάμε χαμένοι αν προσπαθήσουμε να πορευτούμε σήμερα από το σημερινό, διότι κανένας Δήμαρχος στην Ελλάδα δεν πήρε την σημαία του ΠΑΣΟΚ στον ώμο και κατέβηκε στις εκλογές για να κερδίσει εκλογές, κανένας...κανένας!!! Λοιπόν, κατά συνέπεια εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε και το ΠΑΣΟΚ να βρει τον βηματισμό του. Να συζητήσουμε λοιπόν, με μια επιτροπή πρωτοβουλίας από ανθρώπους, οι οποίοι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με υποψηφιότητες κλπ, να μπορεί να σηκώνει το τηλέφωνο και να λέει μαζευόμαστε εκεί πέρα, κάνουμε αυτό, να προσπαθήσουμε να συντονιστούμε και να δούμε τι κάνουμε και παραπάνω.»

Μέρος δεύτερο
«Λοιπόν θέλω να πω το εξής, εγώ το έχω σκεφτεί πάρα πολύ το θέμα, είμαι πεπεισμένος ότι, πρέπει να γίνει μια επιτροπή η οποία θα ανασυγκροτήσει τον χώρο, πρέπει τα μέλη της επιτροπής αυτής όπως εγώ δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν ενδιαφέρομε για τίποτα, πρέπει τα μέλη της επιτροπής αυτής να μην σκέφτονται ότι θα είναι υποψήφιοι, πρέπει οι υποψήφιοι να βγουν μέσα από τις διαδικασίες που θα κάνει η επιτροπή συντονισμού, πρωτοβουλία τέλος πάντων συντονισμού, λοιπόν πρέπει τα κείμενα τα οποία θα βγάλουμε να είναι πολύ επεξεργασμένα και προσεγμένα, δεν είναι σίγουρο αν είναι κείμενο αυτό, γιατί τώρα βλέπω είναι πολυσέλιδο αυτό θα επιμείνετε σε αυτό γιατί δεν έχουν πολύ χρόνο να διαβάσουν, πρέπει να είναι συμπτιγμένα με ουσία και να δίνουν και ένα μπούσουλα, όχι δεν κάνω τον έξυπνο, διότι δεν το έχω διαβάσει, απλός το βλέπω πολύ. Λοιπόν αυτή είναι η θέση μου, σε κάθε άλλη περίπτωση να ξέρετε ότι θα το συζητήσουμε, θα φροντίσω να στηρίξω τις διαδικασίες αν πάρετε οποιαδήποτε διαφορετική απόφαση πάλι. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είμαι κοντά ότι αποφασίσετε.»
πηγή:e-mail

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια