Η Ρένα Δούρου στα γραφεία του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα κεντρικά γραφεία του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής βρέθηκε σήμερα για πρώτη φορά η Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ρένα Δούρου. 
Ερωτηθείσα αργότερα, η Ρένα Δούρου τόνισε ότι η ανάληψη των καθηκόντων της σηματοδοτεί μια νέα αρχή τόσο σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του Συνδέσμου όσο και αναφορικά με την νέα φιλοσοφία στη διαχείριση των απορριμμάτων, που προωθεί η νέα Περιφερειακή Αρχή. «Η παρουσία μου για πρώτη φορά στα γραφεία του Συνδέσμου σηματοδοτεί μια νέα ρότα. Είμαστε υπέρ
της διαφάνειας και κατά της συστηματικής απαξίωσης του ανθρώπινου δυναμικού και των υπηρεσιών. Μια απαξίωση που οδηγεί στον εκφυλισμό του ΕΔΣΝΑ σε μηχανισμό ανάθεσης εργολαβιών και διανομής αντισταθμιστικών και παράλληλα απειλεί το δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης απορριμμάτων. Η νέα Περιφερειακή Αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τις δυνατότητες προσφοράς και την αίσθηση ευθύνης των εργαζομένων του Συνδέσμου στο πλαίσιο ενός νέου προτύπου διακυβέρνησης, με τους πολίτες, από τους πολίτες, για τους πολίτες, προς όφελος της κοινωνίας και όχι των ολίγων και των συμφερόντων τους».



Για περισσότερες πληροφορίες:
Twitter: @renadourou
Το Γραφείο Τύπου, 4/9/14


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια