Ζεφύρι: "Εντολή του Χρήστου Παππού να μην αναλάβουμε χρεωκοπημένους συλλόγους..."


PDFΕκτύπωσηE-mail
das zefyri
Συντάχθηκε απο τον/την Συντακτική ομάδα   
Τρίτη, 16 Σεπτέμβριος 2014 09:52
Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι συγκεντρωμένοι, όλοι μέλη και παράγοντες του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου (ΔΑΣ) Ζεφυρίου, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το μέλλον του συλλόγου στο δημαρχείο της πόλης. Και τούτο διότι η παρουσία του πρώτου, σε ψήφους, τοπικού συμβούλου και προφανώς νέου προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ζεφυρίου Ηλία Κοκκίνη κόμιζε μια δυσάρεστη έκπληξη...
Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας βρίσκεται ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος
της πόλης, καθώς τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και οι επιχορηγήσεις πενιχρές και δεν αρκούν. Το προεδρείο του συλλόγου αποφάσισε την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης - η οποία εξελίχθηκε απλώς σε μια διευρυμένη συνάντηση - στην οποία κλήθηκε και η νέα δημοτική αρχή, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία του.
Από την συνάντηση απουσίαζαν τα μέλη της νέας διοίκησης του δήμου που προέρχονται από το Ζεφύρι και ο μόνος που είχε το θάρρος να παρευρεθεί ήταν ο πρώτος σε ψήφος σύμβουλος του τοπικού συμβουλίου Ηλίας Κοκκίνης, ο οποίος όμως κρατούσε και τη... χειροβομβίδα.
«Η εντολή του Χρήστου Παππού είναι να μην αναλάβουμε χρεοκοπημένους συλλόγους» ανέφερε στους έκπληκτους παρευρισκομένους και όταν του είπαν ότι έτσι ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε κλείσιμο, η απάντησή του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν αποστομωτική: «Εμένα δε με νοιάζει. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά μου τα στέλνω στο Καματερό για να μην πηγαίνουν μαζί με τα... γυφτάκια!»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΔΑΣ Ζεφυρίου ήταν στην ουσία, από ιδρύσεώς του, ο αθλητικός οργανισμός του δήμου και πάντα την προεδρία του αναλάμβανε η εκάστοτε δημοτική αρχή.
Στον σύλλογο αθλούνται, αυτή τη στιγμή, περίπου 200 παιδιά, τα οποία θα βρεθούν στον αέρα αν δεν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση στήριξής του.
πηγή:http://doxthi.gr/topika/zefyri/6366-zefyri-entoli-tou-xristou-pappou-na-mhn-analavoume-xreokophmenous-syllogous

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια