Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι.. Πάνω από 3 κιλά ναρκωτικά!!!


Όπως γράψαμε χθες η αστυνομία πλέον έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τα μέτρα αστυνόμευσης της περιοχής του Δήμου Φυλής και καθημερινά ενεργούνται  αστυνομικές επιχειρήσεις. 

Σε επιχείρηση που ενήργησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με υπηρεσίες Ασφαλείας και Τροχαίας και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων,  σήμερα (Τετάρτη 8/10/14) το πρωί, σε έλεγχο σε οικία ΡΟΜΑ, παρουσία Εισαγγελέα, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (3134γραμ. ηρωίνης, 659 ναρκωτικά χάπια, 2,9 γραμ. κοκαΐνης, 170 γραμ κάνναβης), καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων των 9μμ. 


ΣΧΟΛΙΟ: Προφανώς γι΄αυτό σήμερα το απόγευμα οι ΡΟΜΑ έκλεισαν τη Λεωφ. Φυλής διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα αστυνόμευσης... 
φωτό αρχείου  από επεισόδια με ΡΟΜΑ 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τα συνακόλουθα κλεισίματα της Λεωφ. Φυλής είχαμε σήμερα το απόγευμα (Τετάρτης 8/10/14) από τσιγγάνους (ΡΟΜΑ) που διαμαρτύρονται για τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στην περιοχή των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου.

Η διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφ. Φυλής κράτησε περίπου 30 λεπτά, μέχρι της 18.20 περίπου. Στο σημείο προσέτρεξαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα οι ΡΟΜΑ να τραπούν σε φυγή στους κοντινούς καταυλισμούς.
πηγή:http://enimerosifylis.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια