Πετυχημένος ο 7ος αγώνας Ορεινού Δρόμου "ΑΡΜΑ" ΠΑΡΝΗΘΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ
Πετυχημένος ο 7ος αγώνας Ορεινού Δρόμου  "ΑΡΜΑ" ΠΑΡΝΗΘΑΣ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου "ΑΡΜΑ" Πάρνηθας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακή 12 Οκτωβρίου, με συνδιοργανωτές τον Αθλητικό – Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής «ΠΑΡΝΗΘΑ» και τον  ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ.
 Οι δρομείς άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις 08:00 το πρωί, αφού οι 39 εθελοντές που υποστήριξαν την οργάνωση του αγώνα είχαν πάρει τις θέσεις όπως  και οι 26 εθελοντές του
Ερυθρού Σταυρού.
Συνολικά συμμετείχαν  215 αθλητές 136 στη διαδρομή των 17χλμ (19 γυναίκες και 117 άνδρες) και 79 αθλητές στη διαδρομή 10χλμ. (14 γυναίκες και  65 άνδρες). Ο μεγαλύτερος δρομέας ήταν 75 ετών και οι νεαρότεροι δρομείς 14 ετών (2 παιδιά). Δρομείς, μέλη του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής συμμετείχαν 6 άτομα στην διαδρομή των 17χλμ και 6 άτομα στην διαδρομή των 10χλμ.
Τα κύπελα στους διακριθέντες απένειμαν από το Δήμο Φυλής ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.Πολιτισμού-Αθλητισμού  Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος  Χασιάς, Σπύρος Μπρέμπος και ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός.
Τόσο ο Αντιδήμαρχος Χασιάς, όσο και ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειδής έδωσαν την υπόσχεση να στηρίξουν τον θεσμό, ενώ ο Σπύρος Μπρέμπος εξέφρασε τη διάθεση του, του χρόνου, να συμμετέχει στον 8ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια