Ληστεία στο Ζεφύρι.(βίντεο)

Αντιμέτωπος με τους ληστές που προσπάθησε να ακινητοποιήσει ήρθε ο γαμπρόςεπιχειρηματία, στο σπίτι του οποίου έγινε διάρρηξη το βράδυ του Σαββάτου.

Η ώρα ήταν 22.30 όταν 3 άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο τετραόροφης οικογενειακής πολυκατοικίας στο Ζεφύρι και ανέβηκαν κατευθείαν στον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα επιχειρηματία.

Οι τρεις δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορώντας μαύρα ρούχα μπήκαν από την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος, πήγαν κατευθείαν στη κρεβατοκάμαρα και άρπαξαν κοσμήματα. Στη συνέχεια άνοιξαν την ντουλάπα και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και
τραπεζικές επιταγές.




Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εργοστασίου με ηλιακούς θερμοσίφωνες, έλειπε από το διαμέρισμα. Ωστόσο, ο σύζυγος της κόρης του που άκουσε θόρυβο, ανέβηκε στον τέταρτο όροφο και τότε ήταν που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές τους οποίους προσπάθησε να σταματήσει. 


Ακολούθησε συμπλοκή κατα την οποία οι δράστες προσπάθησαν να τον χτυπήσουν με λοστό και σύμφωνα με τον ίδιο ένας απο αυτούς φώναξε “φέρτε τα καλάσνικοφ”. 


Παλεύοντας, κατέβηκαν μέχρι την είσοδο, όπου τους άκουσαν και οι υπόλοιποι ένοικοι αλλά κανείς δεν κατάφερε να σταματήσει τους δράστες. Μπήκαν στο αυτοκίνητο όπου τους περίμενε συνεργός τους κι εξαφανίστηκαν.





 

Ρεπορταζ Μιχάλης Λαγάνης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια