Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εθελοντική Αιμοδοσία στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εθελοντική Αιμοδοσία στον Άγιο Νεκτάριο Άνω Λιοσίων
Μεγάλος αριθμός εθελοντών συμμετείχε στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην ενορία του Αγίου Νεκταρίου, Άνω Λιοσίων  το πρωί της Κυριακής 5 Οκτωβρίου. 
Η πρωτοβουλία ανήκε στον εφημέριο του Ιερού Ναού πατέρα Μηνά, στον Αντιδήμαρχο Φυλής Θανάση Σχίζα και στο Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, που έτυχαν της θερμής συμπαράστασης της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.
Η αιμοδοσία έγινε εντός της κατανυκτικής ατμόσφαιρας του Ιερού Ναού, από το Ιατρικό Προσωπικό και τους Νοσηλευτές του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Στη συνέχεια τους αιμοδότες περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς στο προαύλιο της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου στήθηκε γενική Τράπεζα Αγάπης για όλους τους εκκλησιαζόμενους αλλά και γλέντι με ζωντανή μουσική από τους οργανοπαίκτες και μουσικούς του παραρτήματος της Ενορίας, με την Έφη
Χαραλάμπους στο τραγούδι και τον Μπάμπη Κοκοράκη στα πλήκτρα.
Το «παρών» στην αιμοδοσία έδωσαν από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Τσίγκος,  ο αναπληρωτής Δήμαρχος (ύδρευσης και ηλεκτροφωτισμού) Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος του  Παιδικού  Σταθμού Χασιάς Βαγγέλης Σταματάκος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Λία Καψή και Δημήτρη Κοψαχείλης.
Όλοι τους έτυχαν της θερμής φιλοξενίας του εφημέριου του Ιερού Ναού τους Αγίου Νεκταρίου πατέρα Μηνά, των ακούραστων μελών  του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου , αλλά και εθελοντών ενοριτών, που φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν.

Αξίζει τέλος αν σημειωθεί ότι η προσέλευση και στις δύο αιμοδοσίες ήταν τέτοια, που οι διοργανωτές μιλούν ήδη για επάρκεια της Τράπεζας Αίματος.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια