Με έντονη εκπροσώπηση της Δημοτικής Αρχής η φθινοπωρινή Συνεστίαση του Συλλόγου της Ζωφριάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έντονη εκπροσώπηση της Δημοτικής Αρχής η φθινοπωρινή Συνεστίαση του Συλλόγου της Ζωφριάς
Το γεγονός ότι ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος της Ζωφριάς είναι ιδιαίτερα δραστήριος κι επιτελεί ουσιαστικό έργο, το απέδειξε η έντονη παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής στην καθιερωμένη Φθινοπωρινή Συνεστίαση για την έναρξη της νέας περιόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Οκτωβρίου. Πολλώ δε μάλλον, καθώς η προσέλευση των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής υπήρξε  αυθόρμητη επιλογή, αφού  κατά την πάγια τακτική του, ο Σύλλογος δεν είχε κάνει επίσημο κάλεσμα.
Τη βραδιά που πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη στέγη του Συλλόγου, που βρίσκεται στην πλατεία του «Βορεινού» άνοιξε η πρόεδρος Ευαγγελία Κωβαίου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της προς τα μέλη

και τους κατοίκους της Ζωφριάς, ευχήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, «Καλό φθινόπωρο με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά». Εν συνεχεία,  ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, καθώς και τους  επίσημους παρευρισκόμενους , παρ΄ ότι όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «Ο Σύλλογος δεν έκανε επίσημο κάλεσμα» και τους ευχήθηκε, ως νέα Διοίκηση στο Δήμο Φυλής, να έχουν, καλή επιτυχία στο έργο τους,.
 Πρόσθεσε επίσης, ότι ο Σύλλογος συνεχίζει το έργο του με την ίδια ένταση και προσπάθεια για το καλό της Ζωφριάς, τόσο στα Πολιτιστικά , όσο και στα
 Εξωραϊστικά θέματα. Αναφέρθηκε μάλιστα σε ένα από τα  κυριότερα προβλήματα που είναι η ελλιπής Συγκοινωνία.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην παρουσία της χοροδιδασκάλου, κ. Αργυρώς  Σπηλιοπουλου η οποία καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο και τα μέλη του Χορευτικού, επισημαίνοντας πως  το Δ.Σ. του Συλλόγου επιδιώκει με όλες του τις δυνάμεις, να επανέλθει στα καθήκοντά της, προκειμένου σε συνεργασία με το Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό η  "Πάρνηθα", να γίνονται και πάλι δωρεάν μαθήματα χορού στον Σύλλογο.

Από κει και ύστερα, η βραδιά κύλησε με καλό σπιτικό φαγητό για το οποίο φρόντισαν οι κυρίες του Συλλόγου, αλλά και με γλέντι, που κράτησε για πολλές ώρες.
Από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου έδωσαν το παρών, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος  Χατζητρακόσιας, Ο Πρόεδρος των Παιδικών
 Σταθμών Παναγιώτης  Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Τσίγκος., ο Πρέδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Άνω  Λιοσίων Χρήστος  Καματερός και οι Τοπικοί Σύμβουλοι:  Μαρία Χριστοπούλου, Λία  Καψή και Δημήτρη  Κοψαχείλης .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια