Δελτίου Τύπου... "ΗΛΙΑΣ Παναγιώταρος: Να αναλάβει η Περιφέρεια το κόστος της μεταφοράς των μαθητών".


Η Αριστερά, στον βωμό των μικροκομματικών συμφερόντων, έχοντας εγκάθετους στα θεωρεία του περιφερειακού συμβουλίου, ανάγκασαν γονείς και μαθητές να αποχωρήσουν - εφαρμόζοντας τις σταλινικές μεθόδους που τόσο καλά ξέρουν - κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αττική, Ηλία Παναγιώταρου.
Να ενημερώσουμε λοιπόν όσους αποχώρησαν, πως ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, πρότεινε ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημα της μεταφορά των μαθητών, ενώ εισηγήθηκε, το
κόστος της μεταφοράς των μαθητών, να το αναλάβει η Περιφέρεια! Και αν αυτό είναι παράνομο, για όσους υπηρετούν τον ανάλγητο μνημονιακό κώδικα- είναι νόμιμο στις συνειδήσεις όσων ζουν το πρόβλημα και σε εκείνους που θέλουν να λύσουν το πρόβλημα - τουλάχιστον η Ελληνική Αυγή για την Αττική, αυτό θα έπραττε.
"Ας παρανομήσετε και στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, όπως θα παρανομήσετε και στο θέμα της αξιολόγηση, όπως μας είπατε, και κανείς δικαστής δεν θα βρεθεί να σας δικάσει" ήταν η χαρακτηριστική φράση του Ηλία Παναγιώταρου. Ευτυχώς, υπήρξαν γονείς και μαθητές που προσπέρασαν τις απειλές και τους εκβιασμούς των κόκκινων σκυλιών του συστήματος, που επιθυμούν λύση στο πρόβλημά τους. 
Η επικρότηση, δε, των θέσεων που ανέπτυξε ο Ηλίας Παναγιώταρος, δείχνει πως η ελπίδα στους συλλόγους γονέων και στους μαθητές υπάρχει... Όσο υπάρχουν μαθητές και γονείς που επιζητούν την λύση στα προβλήματα και όχι την κομματικοποίηση των σχολείων και την αναταραχή για την αναταραχή, εμείς θα είμαστε δίπλα τους προτείνοντας και απαιτώντας από την διοίκηση της Περιφέρειας λύσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια