Απαντήσεις "Θεματοφύλακα" στο ΚΕΛΛΠΝΟ


Λονδίνο  15-10-2014


Κυριάκος Γκίκας


ΠΡΟΣ

Σώμα Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης
Λ. Συγγρού 60 - Τ.Κ.: 11742 τηλ.: 213 215 8800 fax: 213 215 8809 email: seedd@seedd.gr
&
Ελληνική Δημοκρατία
Υπουργείο Υγείας
Γραφείο Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας
&
Συνήγορο του Πολίτη
&
Υπουργείο Υγείας Κ.Μ. Βορίδη



Ο ΚΑΚΟΣ «ΓΚΙΚΑΣ » , Οι «Ερωτήσεις Του», Ο ΓΚΙΚΑΣ «Θεματοφύλακας «,  Ο Δήμος Μαραθώνας και το «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του κ. Ηλία Ψηνάκη.


Αξιότιμη Κυρία Παπανικολάου,

Ειλικρινά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας τι συμπεράσματα βγάζετε  σε μια τόσο ιδιαίτερα φορτισμένη και δύσκολη χρονική περίοδο,  όπως την χαρακτηρίζετε ??
Μας  λέτε ότι κάνω κατάχρηση του δικαιώματος μου που μου παρέχει ο Νόμος, λόγω των πολλαπλών και διαρκών παρεμβάσεων μου. (http://epitropi-fylis.blogspot.gr/2014/10/1960.html )
Από τη μια δεν έχουμε χρήματα για μια στοχευμένη  τοξικολογική ή επιδημιολογική μελέτη,  διότι το κόστος ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ (περίπου  800.000 ευρώ !!! ) Δεν ξέρω αν πήρατε και άλλη συμφέρουσα  προσφορά πέρα από την Αξιότιμη κυρία Λινού, αν βέβαια υπάρχει άλλος ειδικός επιστήμονας στην Ελλάδα που μπορεί να διεξάγει μια τέτοια μελέτη ??
Από την άλλη διαβάζω στην απόφαση του 48/12 του ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής,  ότι το ετήσιο λειτουργικό κόστος του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. ανέρχεται κατ’ εκτίμηση στα 90 εκατομμύρια ευρώ. 
Αν το θέλετε διαφορετικά το ποσό των 800.000 ευρώ,  αν το διαιρέσουμε με το 50,50 ευρώ τον τόνο που είναι το GateFeeτου ΧΥΤΑ Φυλής, έχουμε  800.000/50.50 = 15.841,58 τόνοι !!!  Τα έσοδα από
τα απορρίμματα για μια τοξικολογική μελέτη !!!

Και αν το δούμε το ζήτημα ότι ο ΧΥΤΑ Φυλής λειτουργεί από το 1960 μέχρι σήμερα.  Όλα αυτά τα χρόνια με το πακτωλό των εκατομμυρίων ( δραχμών – ευρών ) μας λέτε ότι δεν βρέθηκαν χρήματα για να γίνει μια σοβαρή μελέτη που απαιτείται ?? Δεν θα έπρεπε ως Υπουργείο Υγείας να την είχατε επιβάλει στον αρμόδιο φορέα (  Ε.Δ.Σ.Ν.Α. ) και να του στέλνατε και τον λογαριασμό ??????? Τόσα δισεκατομμύρια ευρώ πέρασαν από τα Ταμεία του ????? ( Σκεύτομαι εγώ τώρα ο «Θεματοφύλακας»  όπως με χαρακτηρίζετε !!!! !!)  


Αξιότιμη Κυρία Παπανικολάου,

Όταν λέγαμε στον απερχόμενο Δήμαρχο Μαραθώνα να κάνει σωστή ανακύκλωση μας έκανε αναφορά για τα άσχημα δημοσιονομικά του Δήμου Μαραθώνα. ( Δείτε εδώ http://northmarathon.blogspot.co.uk/2014/04/blog-post_1224.html )

Σήμερα μάθαμε από τον κύριο Ηλία Ψηνάκη ότι  ο Δήμος Μαραθώνα κάνει στάση πληρωμών !!!
Δείτε εδώ,
Και εδώ
Και εδώ
Και εδώ

Δυστυχώς όταν ζητάγαμε τους Ισολογισμούς του Δήμου μας έστελναν έγγραφα που ΔΕΝ ανταποκρίνονταν στη πραγματικότητα. ( δείτε εδώ ) !! 


Τα Συμπεράσματα δικά σας κυρία Παπανικολάου,
Και όταν με το καλό καταλάβετε τι έχει συμβεί πείτε μας και σ’ μας με απλά Ελληνικά μήπως και το καταλάβουμε !!!

Να είστε καλά

Ο Θεματοφύλακας

Κυριάκος   Α. Γκίκας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια