ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

                                                              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας που διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα του Δήμου Αχαρνών (Δ.Η.Φ.Α.).
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μπάμπης Χολίδης», συμμετείχαν όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου. Η Λαϊκή Ορχήστρα της ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανέλαβε την ψυχαγωγία όλων των παρευρισκομένων, προσφέροντάς τους στιγμές
χαράς και διασκέδασης, που συνοδεύθηκαν από καλό φαγητό και άφθονο κρασί.
Ο Δήμαρχος κ Κασσαβός τόνισε: «Στηρίζουμε και τιμούμε τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας. Ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας για την Τρίτη Ηλικία είναι απλά μία αφορμή. Στόχος μας ως Δήμος Αχαρνών, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών και των κοινωνικών δομών μας, είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των ηλικιωμένων συνδημοτών μας, προσφέροντας σημαντικό και ουσιαστικό έργο κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο».
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΦΑ. κ Γιαννακόπουλος Δημήτρης, οι Αντιδήμαρχοι κκ Πολυμενέας Παναγιώτης, Τοπαλίδης Στάθης, Ελένη Σαχσανίδου, Θεόδωρος Συρινίδης, Γιώργος Δασκαλάκης και η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κα Ναυροζίδου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια