Επιθέσεις με πέτρες και ξύλα σε λεωφορεία της ΕΘΕΛ


Δύο επιθέσεις σε λεωφορεία της ΕΘΕΛ, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Και τα δύο εκτελούσαν δρομολόγια στα Ανω Λιόσια. Εσπασαν τα τζάμια των λεωφορείων.

Επικίνδυνες επιθέσεις με πέτρες και ξύλα δέχθηκαν δύολεωφορεία της ΕΘΕΛ, το βράδυ της Πέμπτης, στα Aνω Λιόσια, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός επιβατών ή οδηγών.
Σε λεωφορεία στα Ανω Λιόσια και οι δύο επιθέσεις
Από τις πέτρες έσπασαν τα μεσαία τζάμια του λεωφορείου, με τα θραύσματα να πέφτουν στο εσωτερικό του οχήματος
Η πρώτη επίθεση καταγράφηκε στις 23:15 στη συμβολή των οδών Φυλής και 25ης Μαρτίου, με στόχο λεωφορείο που εκτελούσε τοδρομολόγιο Πετρούπολη-Πλ. Βάθη. Από τις πέτρες έσπασαν τα μεσαία τζάμια του λεωφορείου, με τα θραύσματα να πέφτουν στο εσωτερικό του οχήματος. Παρά την αρχική έκπληξη και αφού δεν διαπιστώθηκε κάποιος τραυματισμός, ο οδηγός του
λεωφορείου συνέχισε την πορεία του, ειδοποιώντας παράλληλα τις αστυνομικές αρχές.
Ωστόσο, μισή ώρα αργότερα, στις 23:50, στη συμβολή των οδών Φυλής και Καλλινίκου στην ίδια περιοχή, άγνωστοι ίσως και οι ίδιοι δράστες της πρώτης επίθεσης, εκτόξευσαν πέτρες σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Φυλή-Άνω Λιόσια. Και σε αυτή την περίπτωση έσπασαν τα μεσαία τζάμια του οχήματος, χωρίς να καταγραφεί κάποιος τραυματισμός. 
Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., υποστηρίζουν πως πρόκειται για ομάδα Ρομά, που επιτίθεται σε λεωφορεία, κάτι που έχει συμβεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, με επικίνδυνες διαστάσεις για την ασφάλεια των μεταφορών.

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Θανάσης Δημόπουλος
πηγή:http://www.thetoc.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια