Φθινοπωρινές Μελωδίες στον παραδεισένιο κήπο του Αγίου Γεωργίου της Ζωφριάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φθινοπωρινές Μελωδίες στον παραδεισένιο κήπο του Αγίου Γεωργίου της Ζωφριάς
Μια εξαίσια μουσική βραδιά στο παραδεισένιο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς έζησαν το απόγευμα της  Κυριακής 5 Οκτωβρίου όλοι εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ενορίας.
Οι «Φθινοπωρινές Μελωδίες 2014», όπως ήταν ο τίτλος της συναυλίας περιλάμβανε την παρουσίαση έντεχνου σύγχρονου τραγουδιού μεγάλων τραγουδοποιών όπως οι Ν. Πορτοκάλογλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης,  Κ. Θηβαίος,  Γ. Κότσιρας κ.ά., την οποία έφεραν σε πέρας, τρεις κιθαρίστες της γειτονιάς της Ζωφριάς, ανερχόμενα ταλέντα. Πρόκειται για τους  Διονύση Νεόφυτο, Γιώργο Μπακαβέλο και Δημοσθένη Γκίνη, που μαζί με τον  Ζωφριώτη DJ Βαγγέλη Γεωργίου, χάρισαν στο κοινό τους μια αξέχαστη φθινοπωρινή
βραδιά.
Φιλόξενος οικοδεσπότης της μουσικής εκδήλωσης, υπήρξε ο εφημέριος του Ιερού Ναού πατέρας Ιγνάτιος , ο οποίος φρόντισε ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν.
Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Τσίγκος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Άνω Λιοσίων Λία Καψή και Μαρία Χριστοπούλου, που έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ταλαντούχους μουσικούς και στον πατέρα Ιγνάτιο που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια