«Οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη»



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ MEGA

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε τα καθημερινά περιστατικά εγκληματικότητας ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος,  μιλώντας στο Δημοσιογράφο του «ΜEGA» Γιάννη Σωτηρόπουλο.
Μέρος τη συνέντευξης του Αντιδημάρχου μαζί με ένα συγκλονιστικό Video από επίθεση σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Λεωφόρο Γρηγορούσας του Δήμου Ζεφυρίου, μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Οκτωβρίου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του
Mega.  Για να δείτε το video πληκτρολογήστε σε αυτή τη Διεύθυνση:
Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της Συνέντευξης του κ. Γιάννη Μαυροειδάκου
  «Η κατάσταση στο Ζεφύρι είναι εκτός ελέγχου και καθημερινά οι ληστείες, οι κλοπές σπιτιών, καταστημάτων και κατοίκων ολοένα και αυξάνονται. Η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών βρίσκονται σε κοινή θέα, ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά και είναι καθημερινό φαινόμενο. Οι κάτοικοι ζουν  με τον φόβο ενώ  τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραλαμβάνει ασθενείς μόνο αν τους πάνε οι συγγενείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου!
Το Λεωφορείο του Ζεφυρίου μετά τις έξι το απόγευμα δεν κάνει το δρομολόγιο και στην ουσία δεν έχουμε συγκοινωνία λόγω των επεισοδίων που γίνονται εντός και εκτός του λεωφορείου.!!!!!!!!!!!
Οι πυροβολισμοί, οι ξυλοδαρμοί μικρών και μεγάλων, το κλείσιμο των δρόμων, κ.ά. είναι μόνιμο και καθημερινό φαινόμενο.
Είναι θέμα χρόνου να γίνει κοινωνική έκρηξη στην περιοχή με απρόβλεπτες συνέπειες.
Καθημερινά και όλες τις ώρες της ημέρας δεκάδες δημότες και δημότισσες οργισμένοι έρχονται στο γραφείο μου και γίνομαι αποδέκτης της αγανάκτησης τους, λέγοντας μου χαρακτηριστικά εσείς είστε κυβέρνηση, κάντε κάτι δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση.
ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΙΑΣ» ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 8.500 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ OI ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΣΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ) ΝΑ ΖΕΙ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ.»



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ.

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΟΙ ΕΣΧΑΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΡΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή