Θερμές ευχαριστίες προς τον Ερυθρό Σταυρό Άνω Λιοσίων για την διαρκή προσφορά του στα Σχολεία του Δήμου Φυλής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θερμές ευχαριστίες προς τον Ερυθρό Σταυρό Άνω Λιοσίων για την διαρκή προσφορά του στα Σχολεία του Δήμου Φυλής
Θερμές ευχαριστίες προς το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άνω Λιοσίων για την διαρκή προσφορά του στον τόπο, θέλησε να απευθύνει, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και την Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας – Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτρης Τσίγκος.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται για τις υγειονομικές  εξετάσεις  των μαθητών που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα σε αγαστή συνεργασία του Τοπικού Παραστήματος  του Ε. Ε. Σ. Άνω Λιοσίων με τον Δήμο Φυλής, σε όλα τα σχολεία (όλων των βαθμίδων) και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς.
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας στην
Προϊσταμένη, του Τομέα Νοσηλευτικής του Εκπ/κού Υγειονομικού Σταθμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Υπηρεσίας των Άνω Λιοσίων, κ. Καρανάσιου Ελένη, τον ιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την παροχή υγειονομικής εξέτασης των μαθητών των σχολείων μας, προκειμένου να  εκδοθούν τα Ατομικά Δελτία Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).
Συνεχίζοντας την παράδοση των 40 ετών της αποστολής και του κοινωνικού σας έργου, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική οικογένεια, αναδεικνύεται έμπρακτα η συνεχής προσφοράς σας και η αμέριστη συμπαράστασή σας, μάλιστα τις περισσότερες φορές καθ’ υπέρβαση της εργασίας σας. Είναι σημαντικό για εμάς να πορευόμαστε σε αυτή τη δύσκολη εποχή έχοντας συμπαραστάτες στο έργο μας.
Ευελπιστώντας να σας έχουμε και μελλοντικά στο πλευρό μας, ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την πολύτιμη συνεισφοράς σας. Ευχόμαστε εγκάρδια καλή συνέχεια στο δικό σας έργο.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια