Τρεις συλλήψεις για κλοπές από εγκαταστάσεις εταιρειών


Τρεις συλλήψεις για κλοπές από εγκαταστάσεις εταιρειών

Συνελήφθησαν στις περιοχές της Πετρούπολης, των Άνω Λιοσίων και Αχαρνών, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Στεφάνου, τρία άτομα, ηλικίας 31, 38 και 60 ετών, για διαρρήξεις-κλοπές από εγκαταστάσεις εταιρειών στον Άγιο Στέφανο και την Αυλώνα.

 
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από κοινού με δύο συνεργούς τους, έναν 56χρονο και έναν 56χρονο αλλοδαπό, που αναζητούνται, εντόπιζαν εταιρείες και παραβιάζοντας της κεντρικές εισόδους των εγκαταστάσεών τους αφαιρούσαν εμπορεύματα, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι διέρρηξαν δύο εταιρείες στον Άγιο Στέφανο και τον Αυλώνα.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν
πλήθος τηλεχειριστηρίων-πασπαρτού για τη διάνοιξη συρόμενων πορτών και ρολών, πλήθος καλωδίων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, εργαλεία κοπής καλωδίων, δύο συσκευές ενδοσυνεννόησης, επτά πλαστές σφραγίδες και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 60χρονος συλληφθείς έχει διαπράξει στο παρελθόν παρόμοια αδικήματα και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια