Δωρεά Θανάση Μαρτίνου για την ανέγερση του Αγίου Στυλιανού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Δωρεά Θανάση Μαρτίνου για την ανέγερση του Αγίου Στυλιανού
Σε δωρεά ύψους 5 χιλιάδων ευρώ, για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Στυλιανού στο Ζεφύρι, προχώρησε ο εφοπλιστής κ. Θανάσης Μαρτίνος, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα συνδρομής που του απηύθυνε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα Τζένη Μπάρα, έπειτα από έκκληση του προέδρου του Ε.Σ. Αγίου Στυλιανού, Πατέρα Απόστολου.
Σε επιστολή της προς τον κ. Μαρτίνο, η κα Μπάρα αναφέρθηκε στο  αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο δεδομένης της αδυναμίας της ενορίας να συνδράμει, με αποτέλεσμα οι εργασίες ανέγερσης του νέου Ιερού Ναού να παραμένουν επί χρόνια στα μπετά, τα οποία επίσης με πολύ κόπο και θυσίες θεμελιώθηκαν.
Με ζέση ανταποκρίθηκε στο αίτημα της κας Μπάρα ο εφοπλιστής, ο οποίος
προσέφερε το ποσό των 5 χιλιάδων ευρώ. Τον κ. Μαρτίνο ευχαρίστησε δημοσίως μετά τη θεία λειτουργία της Κυριακής, 12 Οκτωβρίου,  ο πρώην εφημέριος του Αγίου Στυλιανού πατέρας Ιωάννης Λευκαδίτης, στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ  η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, κα Τζένη Μπάρα, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος συνδράμει διαχρονικά κοινωνικούς φορείς, ενώ ξεχωριστής μνείας είναι η προσφορά του προς την Εκκλησία και τις ανάγκες της. Στον Δήμο Φυλής έχει συνεισφέρει σημαντικά για την ανέγερση των Ιερών Ναών Παναγίας Γρηγορούσας στο Ζεφύρι και Αγίου Γεωργίου στη Ζωφριά, 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια