Οι φωνές των κατοίκων έπιασαν τόπο.

Έντονη η παρουσία της Αστυνομία σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι

Οι φωνές των κατοίκων βρήκαν ευήκοα ώτα στις αρμόδιες αρχές και εδώ και λίγες μέρες η παρουσία της αστυνομίας είναι ιδιαίτερα αυξημένη. 

Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ειδικό εξοπλισμό και εκπαίδευση διατίθενται καθημερινά καθ΄όλο το 24ώρο και σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ αυτό ήδη άρχισε να αποτυπώνεται και στον αλάνθαστο κριτή της στατιστικής. 

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε καθημερινά πάνοπλους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, συνεπικουρούμενοι  από αστυνομικούς των τοπικών αστυνομικών τμημάτων κυριολεκτικά να οργώνουν τις καταυλισμούς των ΡΟΜΑ τόσο στο Ζεφύρι, όσο και στα Άνω Λιόσια.  

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα αστυνόμευσης όχι μόνον δεν θα μειωθούν αλλά αντιθέτως ήδη από χθές έχουν επαυξηθεί, αφού διατίθεται καθημερινά επιπλέον  και μια διμοιρία των ΜΑΤ για την άμεση αποκατάσταση της τάξης, εφόσον τούτο απαιτηθεί. 

Ως κάτοικοι χαιρετίζουμε τα μέτρα της πολιτείας και ευελπιστούμε αυτά να διατηρηθούν μέχρι κάποιοι επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι τους καπνίσει, ανεξάρτητα της φυλετικής και εθνικής τους καταγωγής. 
πηγή:http://enimerosifylis.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια