Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής η καθαριότητα, δηλώνει ο Οικονομάκης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής  η καθαριότητα, δηλώνει ο Οικονομάκης
Kαθημερινές είναι οι εξορμήσεις καθαριότητας του Δήμου Φυλής, σε όλες τις συνοικίες. Με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Μιχάλη Οικονομάκη, τα συνεργεία και τα μηχανήματα του Δήμου χτενίζουν τη Φυλή και τα Άνω Λιόσια, με στόχο την αποκομιδή απορριμμάτων και μπάζων. Μετά τον καθαρισμό των τσιγγανόπληκτων περιοχών, στα μέσα του περασμένου μήνα, η επιχείρηση συνεχίστηκε στη Φυλή, το Πανόραμα, τον Αη Γιώργη και τη Δροσούπολη.
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν η Λίμνη και στο Πάρκο Πόλης, ώστε να υπάρξει άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μελών του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων, που έχουν διαπιστώσει προβλήματα στις συγκεκριμένες περιοχές. Στόχος του Μιχάλη Οικονομάκη είναι να καθαρίζονται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όλες οι συνοικίες, αλλά και το Βιοτεχνικό Πάρκο (ΒΙΟ.ΠΑ).

«Στόχος μας είναι η συνεχής παρουσία των υπηρεσιών μας σε όλες τις συνοικίες. Για να το
πετύχουμε θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στον οργανωτικό τομέα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το μηχανολογικό εξοπλισμό μας σε συνεχή ετοιμότητα. Τα προβλήματα είναι μεγάλα κι οφείλονται στις ιδιαίτερες κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και στη λειτουργία της Χωματερής. Αλλά  με τη βοήθεια του προσωπικού έχουμε ήδη βελτιώσει την εικόνα του Δήμου και πιστεύω ότι σύντομα θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Να μην παραλείψω και τη βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, που με τα μηχανήματα της Περιφέρειας μας βοήθησε στον καθαρισμό των ρεμάτων. Τον ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας. Να αναφέρω, επίσης, ότι έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια, για την καλύτερη οργάνωση των προγραμμάτων καθαριότητας, με στόχο την κάλυψη όλων των συνοικιών, με δρομολόγια απορριμματοφόρων και τα Σαββατοκύριακα. Τέλος, σημαντική εξέλιξη στον τομέα της καθαριότητας συνιστά και η έναρξη προγράμματος πλυσίματος των κάδων, από ειδικό όχημα», τόνισε αναφερόμενος στη δραστηριότητα του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας ο Μιχάλης Οικονομάκης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια