Ξεκίνησε ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Η ΠΑΡΝΗΘΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησε ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Η ΠΑΡΝΗΘΑ
Συνήλθε τη Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, 2014 και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ. Πρόεδρος έχει ορισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μαυροειδής. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο αναπληρωτής Αντιδήμαρχος σε θέματα παλιννοστούντων, Γιώργος Σονίδης.
Στο 15 μελές Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης και Μιχάλης Οικονομάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Σκαμαντζούρας και Κώστας Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων, Χρήστος Καματερός, οι
Τοπικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κοψαχείλης, Βαγγέλης Μοσχόπουλος και Νικόλαος Χαρίσης και οι δημότες Γιώργος Καραϊσκάκης, Ευαγγελία Κωβαίου, Νικηφόρος Δαδάνης, Γιώργος Αδάκτυλος και Πέτρος Πίνης.

«Ξεκινάμε μια προσπάθεια για να συμβάλουμε στην πολιτιστική και αθλητική αναβάθμιση του Δήμου. Θεωρώ ιδανική τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου γιατί διαθέτει έμπειρους αλλά και νέους ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού. Ήδη έχουμε κάνει σημαντική δουλειά, αλλά θεωρούμε προτεραιότητα τη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα και σε αυτό το θέμα, που, δικαίως, ενδιαφέρει πολλούς δημότες», δήλωσε, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια