ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ


Αγαπητοί Γονείς,
Το ασφαλιστικό μας γραφείο, Χρ. Κοσμάς & Συνεργάτες, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της οικογένειας σήμερα, για ιατρική περίθαλψη και φροντίδα, σε οικονομική βάση, με ιδιωτική πρωτοβουλία προσφέρει:
24ωρο πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας, εντός και εκτός νοσοκομείου για τα παιδιά όλων των σχολείων του Δήμου Φυλής, στη προνομιακή τιμή των 15 ευρώ/έτος.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις:
·         Κάλυψη Ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα έως 1.500 € ανά περιστατικό
·         Κάλυψη Ιατροφαρμακευτικών εξόδων από έκτακτη ασθένεια έως 350 € ανά περιστατικό
Το πρόγραμμα καλύπτει το παιδί όλο το 24ωρο, και στις αργίες, τα Σαββατοκύριακα, διακοπές εορτών και καθώς και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
Με κάθε αγορά οποιουδήποτε ασφαλιστηρίου από το γραφείο μας (ασφάλιση αυτοκινήτου, υγείας, κατοικίας, επιχείρησης κλπ), επιστρέφουμε στους γονείς την αξία του παραπάνω προγράμματος. Η τιμολόγηση και η επιλογή των προϊόντων, μπορεί να γίνει και από την ιστοσελίδα μας:                                                       
                                                                             www.everytime.gr
Επίσης προσφέρουμε: 24ωρο πρόγραμμα παιδικής & οικογενειακής φροντίδας

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει:
·         Απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις λόγω έκτακτων περιστατικών, σε ΠΑΘΟΛΟΓΟ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ και ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ
·         Απεριόριστες δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για τα μέλη που θα κάνουν χρήση του δημοσίου ασφαλιστικού φορέα (Ε.Ο.Π.Π.Υ.)
·         Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις με συμμετοχή ποσοστού είκοσι τοις εκατό (20%), για τα μέλη που δεν είναι ενταγμένα στο δημόσιο ασφαλιστικό φορέα (Ε.Ο.Π.Π.Υ.) ή δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση του ασφαλιστικού τους φορέα.
·         Απεριόριστες φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες με συμμετοχή 20 €/συνεδρία
·         Έναν πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο, με δωρεάν καθαρισμό, φθορίωση και απεριόριστες οδοντιατρικές υπηρεσίες με συμμετοχή 50% στις ιατρικές πράξεις.
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία του γραφείου μας  με τους ομίλους ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, όμιλο ΥΓΕΙΑ και όμιλο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ.
·         Το πρόγραμμα προσφέρεται στη προνομιακή τιμή των 35 ευρώ/έτος ανά άτομο, των 65 €/έτος για δύο άτομα, 95 €/έτος για τριμελή οικογένεια και 110 €/έτος για τετραμελή οικογένεια. Οι καλύψεις αυτές παρέχονται ανεξαρτήτου ηλικίας ή προϋπάρχουσας πάθησης.
Ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η διανομή του ενημερωτικού φυλλαδίου στα Σχολεία της περιοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι προαιρετική.
Όσοι γονείς, ενδιαφέρονται  να συμμετάσχουν στα προγράμματα,  παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο μας:
 Παπαγιαννοπούλου 8, Άνω Λιόσια (απέναντι από το ζαχαροπλαστείο «Έμιλυ»):

210 24.71.272, 6972.900.353 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια