¨Εκλεισαν τη Λεωε, Φυλής οι ΡΟΜΑ.


Όπως γράψαμε χθες η αστυνομία πλέον έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τα μέτρα αστυνόμευσης της περιοχής του Δήμου Φυλής και καθημερινά ενεργούνται  αστυνομικές επιχειρήσεις. 

Σε επιχείρηση που ενήργησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με υπηρεσίες Ασφαλείας και Τροχαίας και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων,  σήμερα (Τετάρτη 8/10/14) το πρωί, σε έλεγχο σε οικία ΡΟΜΑ, παρουσία Εισαγγελέα, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (3134γραμ. ηρωίνης, 659 ναρκωτικά χάπια, 2,9 γραμ. κοκαΐνης, 170 γραμ κάνναβης), καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων των 9μμ. 
ΣΧΟΛΙΟ: Προφανώς γι΄αυτό σήμερα το απόγευμα οι ΡΟΜΑ έκλεισαν τη Λεωφ. Φυλής διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα αστυνόμευσης... 
Πηγή:enimerosifylis.blogspot.g

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Επιτέλους, κάντε κάτι να απαλλαγούμε από αυτή την μάστιγγα στα Άνω Λιόσια. Να σταλεί στρατός ολόκληρος, να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα. Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να βιώνει τις φρικαλαιοτητές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαββατο 11-10 μεσημέρι φθάνουν στοσκεπεστό της Αττικής οδού στο Ζεφύρι 4ή 5 περιπολικά και μια μοτοσυκλέτα.Γέμισε το πεζοδρόμιο αστυνομικους.Κάθησαν περίπου 20λεπτά σταμάτησαν μόνοο ένα ΙΧ και έφυγαν. Τοσο αυτοκίνητα και ανθρώπινο δυναμικό για το τίποτα. Αποστολή εξετελέσθη.Ο χώρος ελε΄γχθηκε πλήρως. Σαν δε ντρεπόμαστε.Μόνο μεγάλα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή