Nικηφόρος Σ. Δαδάνης: Διαβούλευση για την Συγκοινωνία στον Δήμο Φυλής - Χωρίς το Πανόραμα δυστυχώς ! ! !


Διαβάζοντας την επιστολή του  ΟΑΣΑ  για την αναδιοργάνωση του συγκοινωνιακού χάρτη στον Δήμο μας , όπως φαίνεται και στο παρακάτω έγγραφο  διαπιστώνω μετά λύπης μου ότι δεν γίνεται καμία αναφορά  στο αίτημα  των κατοίκων του Πανοράματος για βελτίωση του Συγκοινωνιακού έργου στο Πανόραμα με τροποποίηση του Δρομολογίου Β12   όπως είχαμε ζητήσει  πριν από δυο χρόνια σαν Σύλλογος Πανοράματος με απ ευθείας επιστολή μας  στο τότε Πρόεδρο του ΟΑΣΑ.

Η πρόταση μας περιελάμβανε  την επέκταση  του δρομολογίου Β12 κατά  τρεις ( 3 )  στάσεις προς τον οικισμό
του Πανοράματος -Αναστροφή  στον  χώρο της Δεξαμενής - και  Τέρμα στο αμαξοστάσιο των  Άνω Λιοσίων  χωρίς να υπάρξει καμία μεταβολή στο 712 ως διαδημοτική συγκοινωνία .

Με τον τρόπο αυτό  θα εξυπηρετούντο οι κάτοικοι του Πανοράματος  που έρχονται  από Αθήνα και δεν θα περιμένουν με τις ώρες  μέσα στην βροχή  τον χειμώνα ή στο λιοπύρι  το καλοκαίρι  την ανταπόκριση του 712.

Η  απουσία σχεδιασμού ή αλλαγής  ή τροποποίησης  του Β12 όπως ζητάμε οι κάτοικοι του Πανοράματος  για την καλύτερη εξυπηρέτηση  μας  κρίνεται εντελώς απαράδεκτη  από την πλευρά  του ΟΑΣΑ , ανάλγητη  και προκλητική  προς την πλευρά των κατοίκων του Πανοράματος  που υφίστανται  για χρόνια  την παρουσία του Αμαξοστασίου της ΕΘΕΛ στην περιοχή  μας  . Με την όχληση να ξεπερνά τα  όρια , με την  φθορά  των δρόμων απο την παρουσία λεωφορείων  απίστευτη, με  την συγκοινωνιακή  συμφόρηση απαράδεκτη και την ρύπανση σε υψηλά επίπεδα .

Επίσης  η παρουσία των εγκαταστάσεων  Φυσικού Αερίου  στην ευρύτερη περιοχή μας  όχι μόνο εγκυμονεί κινδύνους  αλλά  θα έπρεπε  να υπάρχει το ελάχισττο αντισταθμιστικό ώφελος για τους κατοίκους της περιοχής του Πανοράματος , αντ  αυτού  στην μελέτη που παρουσίασε ο ΟΑΣΑ  και είδε το φως της δημοσιότητας  δεν υπάρχουμε μέσα σαν Περιοχή ούτε  σαν ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης  των συνεπειών που υφιστάμεθα από όλες αυτές τις εγκαταστάσεις στην περιοχή μας .

Ως  κάτοικος  του Πανοράματος  καλώ τον κ. Δήμαρχο  να παρέμβει προσωπικά και να δει  το συγκεκριμμένο θέμα με ευαισθησία για όλους εμάς τους κατοίκους του Πανοράματος .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια