Γιώργος Αβράμης :Το δημοτικό συμβούλιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Usain Bolt!




Φίλοι μου και Δημότες της Φυλής, διαβάστε το παρακάτω, σύντομο κείμενο, για να ενημερωθείτε για το τι έγινε στο χθεσινό Δ.Συμβούλιο.
Τα σχόλια δικά σας...

Εγώ, ο Γιώργος Αβράμης, δεν είχα μέχρι τώρα συμμετάσχει σε δημοτικά συμβούλια, καθώς δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική (με την στενή έννοια το όρου).
Όμως στην επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή, συμμετείχα σε διαλόγους με σκοπό την λήψη αποφάσεων. Τυπικά αυτές οι συναντήσεις διαρκούσαν, ανάλογα με το περιεχόμενο βέβαια, τo Λιγότερο 30 λεπτά.
Τη Δευτέρα 20/10, για πρώτη φορά έζησα ένα καταπλητικό γεγονός! Το δημοτικό συμβούλιο , δηλαδή η συνάντηση στην οποία θα συζητούνταν 4 θέματα που αφορούν στον Δήμο Φυλής, τελείωσε σε 4 λεπτά!!! Ναι καλά διαβάσατε σε 4 ολόκληρα λεπτά!
Το συμβούλιο είχε ώρα έναρξης τις 14:00μ.μ., εγώ πήγα καθυστερημένος κατά 4 ολόκληρα λεπτα, δηλαδή στις 14:04μ.μ., και είχαν ήδη συζητηθεί τα 4 πρώτα θέματα. Απέμενε το 1 το
οποίο το ξεπέταξαν με ρυθμούς αστραπής.
Α! και μέσα στα 4 λεπτά, είχε συζητηθεί ήδη και το περί ‘έκτακτου’ του δημοτικού συμβουλίου.
Μάλλον έχουμε μεγάλα ταλέντα στον Δήμο, και προφανώς εμείς οι κοινοί θνητοί, δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις τόσο γρήγορα για αυτά τα θέματα.
Βέβαια δεν κράτησαν ούτε τα τυπικά προσχήματα της ενημέρωσης των παρευρισκομένων και δεν σεβάστηκαν το δικαίωμά να εκφράσουν την άποψή τους.
Φοβερή Δημοκρατία διέπει αυτό το Δημοτικό συμβούλιο. Η πλειοψηφία πιόνια σε θέατρο του παραλόγου!
Ά ρε Ηλίας που σας χρειάζεται... ή και Γιώργος!
πηγή:https://www.facebook.com/groups/162731643859966/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια