ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ


Διάβασα τις προτάσεις της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΥΛΗΣ που θέτουν προς συζήτηση στο Δ.Σ. για το συγκοινωνιακό πρόβλημα στο Δήμο μας.
Θα τις χαρακτηρίσω σαν καλές αλλά ατελείς, άτολμες και χωρίς να αγγίζουν καυτές πατάτες. φαίνεται να γίνονται από ανθρώπους που μάλλον δεν έχουν χρησιμοποιήσει τα μαζικά μέσα μεταφοράς της Περιοχής μας.
Δεν βλέπω κάποια πρόταση για το τι πρέπει να γίνει με τους "ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ" την τρομοκρατία στα Λεωφορεία της γραμμής του Ζεφυρίου, την απαράδεκτη κατάσταση στο Β12 με Αθίγγανους, να κουβαλάνε σκουπίδια σε καρότσια παρεμποδίζοντας την ομαλή εκτέλεση των δρομολογίων, Αθίγγανους και άλλες μειονότητες να μη πληρώνουν εισιτήρια και να μη ελέγχονται από τους ελεγκτές σε αντίθεση με κάποιους «δικούς» μας που πιάστηκαν και προπηλακίστηκαν. Φυσικά και υποστηρίζω τους ελέγχους οι οποίοι στις γραμμές μας πρέπει να αυστηροποιηθούν και να γίνουν συνεχείς αλλά προς «ΟΛΟΥΣ».
Δεν βλέπουμε πρόταση για το τι μπορεί να γίνει με τους ναρκομανείς, που χρησιμοποιούν την
γραμμή επειδή προσεγγίζουν φθηνά τους προμηθευτές τους.
Τα άθλια λεωφορεία που έχουν και εκτελούν γραμμή στην περιοχή μας τα χρησιμοποιούν γιατί φοβούνται ότι θα χαλάσουν τα καινούργια, λόγω των ανωτέρω προβλημάτων.
Δεν βλέπουμε πρόταση για την καλυτέρευση των συνθηκών του προαστιακού σταθμού, ο οποίος δεν έχει ούτε πίνακα αναγγελίας των δρομολογίων. Αντισταθμιστικά οφέλη που πρέπει να απαιτήσουμε από τον Προαστιακό Σταθμό, η να αναπροσαρμόσουμε αν παίρνουμε λόγω του χώρου στάθμευσης των λεωφορείων. 
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Παρατάξεων, δεν είμαστε ούτε Γλυφάδα αλλά ούτε Βόρεια προάστια. Έχουμε «ειδικού τύπου» προβλήματα. Τα σύνορα του Ελληνικού κράτους δυστυχώς για μας σταματάνε στην Αττική οδό.Αφήστε λοιπόν τις φιλολογίες και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, δημιουργείστε μια ενωτική ομάδα όλων των παρατάξεων και κάνετε παράσταση με τα αιτήματα μας και τις προτάσεις μας στα αρμόδια Υπουργεία και στους Οργανισμούς συγκοινωνίας, απαιτώντας ακριβή χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και όχι κενές υποσχέσεις. Απαιτείστε πραγματική αστυνόμευση των Λεωφορείων για όσο χρόνο χρειαστεί να κατανοήσουν αυτοί που πρέπει ότι τα πράγματα άλλαξαν και ότι ζούμε και «Εμείς εδώ πάνω» στα όρια συντεταγμένης πολιτείας.
Βιρβίλης Πέτρος

Οικονομολόγος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια