Απάντηση από το Σύλλογο Κρητών Ζεφυρίου σε σχετικό δημοσίευμα


ΖΕΦΥΡΙ 6/11/2014

      Διάβασα με μεγάλη προσοχή το κείμενο που έχει αποσταλεί σε ηλεκτρονικές εφημερίδες καθώς και την κοινοποίηση του  στην προσωπική μου σελίδα στο FACEBOOK. Το κείμενο προέρχεται από Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Κρητών Ζεφυρίου και Περιχώρων τα οποία όμως δεν δηλώνουν το όνομα τους, το μόνο όνομα που υπάρχει είναι της κυρίας Στρατάκη. Το κείμενο εμπεριέχει ανακρίβειες και θέλοντας να αποκαταστήσω την αλήθεια σας επισυνάπτω όλη μας την συνομιλία στο FACEBOOK.

Καλησπέρα αξιότιμη κ. Γεωργία Μουστακακη.
Σας στέλνω αυτό το μήνυμα για το σύλλογο Κρητων Ζεφυρίου «Ο Ψηλορείτης».
Η οικογένεια μου είναι από τα ιδρυτικά μελή του εν λόγω συλλόγου, ο όποιος είναι αδρανοποιημένος
πολλά χρόνια.
Έμαθα ότι εσείς είσαστε η τελευταία πρόεδρος του συλλόγου και γι αυτό σας ζητώ ενημέρωση σχετικά με το σύλλογο αυτό και παράδοση των βιβλίων του συλλόγου , ώστε να κάνουμε εκλογές και να επαναλειτουργήσει ο σύλλογος.
καλησπερα μαρια μου. ενημερωση για τον συλλογο μπορω να σου δωσω οχι ομως και παραδοση βιβλιων γιατι δεν εχετε καμια αρμοδιοτητα να τα παρετε. για να γινουν εκλογες θα πρεπει πρωτα να γινει γενικη συνελευση.

Ωραία , ποτέ θα γίνει γενική συνέλευση;
Ήδη κάναμε κάποιες κινήσεις και ο κ. Μαυροειδακος ενημέρωσε τον αθλητικό σύλλογο ο οποίος στεγάζεται προσωρινά στο κτήριο του συλλόγου να αποχωρήσει.
εχετε ξεκινησει λαθος μαρια μου, πρωτα θα επρεπε να μιλησετε με καποιον απο τον συλλογο. δεν μπορει ο κυριος μαυροειδακος να πει σε κανεναν να αποχωρησει. το κτιριο εχει παραχωρηθει στον συλλογο κρητων. οσο για γενικη συνελευση δεν εχουμε καθορισει γιατι δεν υπηρχε νοημα να την κανουμε!

Ναι γνωρίζω σχετικά με το κτήριο ότι έχει παραχωρηθεί από το δήμο στο σύλλογο Κρητων Ζεφυρίου για 99 συνεχόμενα χρόνια. Ο εκπρόσωπος του αθλητικού συλλόγου δέχτηκε να φύγει από ότι άκουσα στην τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ αυτού και του αντιδημάρχου . Οπότε κανονίστε ποτέ θα γίνει γενική συνέλευση για να μαζευτούμε άτομα
μια γενικη συνελευση για να στηθει χρειαζεται χρονο και εγω για ενα μηνα περιπου δεν τον εχω. θα συζητησω και με το υπολοιπο ΔΣ και θα σε ενημερωσω.

Εντάξει τοτε ένα μηνα… αλλα δώστε μια ημερομηνία για το πότε περίπου θα μπορειτε να γίνει η συνελευση ώστε να το κανονίσουμε διοτι ενδιαφέρονται πολλά άτομα για το συλλογο.

Καλησπέρα σας κ.Μουστακακη.
Έχετε ορίσει ημερομηνία για την γενική συνέλευση;

καλησπερα μαρια. δεν εχουμε ορισει τιποτα ακομα, στο ειχα γραψει οτι για καποιο χρονικο διαστημα δεν μπορω να ασχοληθω με τον συλλογο. οταν θα οριστει θα σε ενημερωσω

Είμαστε ιδρυτικά μελή του συλλόγου αλλά και καινούργια κρητες που θέλουν να γραφτούν στο σύλλογο. Έμενα μου ανέθεσαν να επικοινωνήσω μαζί σας για να λυθεί το συντομότερο αυτή η υπόθεση.
Σας ενημέρωσα σχετικά με τις προθέσεις μας για άμεση επαναλειτουργία και δραστηριοποίηση του συλλόγου. Μας ζητήσατε να περιμένουμε το διάστημα ενός μηνός για να συγκαλέσετε γενική συνέλευση.
Το χρονικό όριο που μας ζητήσατε έχει σχεδόν περάσει όπως φαίνεται και από το ιστορικό των μηνυμάτων.
Εκ μέρους όλων σας ζητώ όντος 15 ημερών να έχετε συγκαλέσει γενική συνέλευση μέσα στο κτήριο του συλλόγου διαφορετικά θα μας αναγκάσετε να κινηθούμε με το νόμο και συμφώνα με το νόμο όπως αρμόζει στην υπόθεση όταν περάσει το παραπάνω χρονικό όριο.
Ο σύλλογος δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ούτε τσαντάκι να το βάλει κάποιος κάτω από τη μασχάλη του και να το περιφέρει όπου αυτός θέλει και να καταλήγει αδρανείς στο συρτάρι του σπιτιού του καθένα.
Υ.Γ. Στη συνέλευση θέλουμε να έχετε μαζί σας όλα τα βιβλία και έγγραφα που αφορούν τον σύλλογο.
(βεβαίως θα μας ενημερώσετε πέντε ημέρες πιο νωρίς μέσα στο όριο που σας έθεσα για την ημερομηνία της συνάντησης διότι έχουμε κι εμείς δουλείες).

καλη σας μερα καταρχην! ειστε πολυ επιθετικη και εριστικη και δεν καταλαβαινω τον λογο! λετε οτι ησαστε ιδρυτικα μελη του συλλογου αλλα στις λιγες εκδηλωσεις που ειχε κανει ο συλλογος δεν ηρθατε ποτε και δεν ενδιαφερθηκατε ποτε για να δραστηριοποιηθειται στον συλλογο! εγω προσπαθω να ειμαι να ειμαι ευγενικη μαζι σας και εσεις με απειλειτε οτι θα κινηθειτε νομικα, καντε το γιατι απειλες δεν δεχομαι. οσο για τα βιβλια του συλλογου δεν ειμαι εγω αυτη που τα κραταει στο σπιτι της, τα βιβλια του συλλογου ειναι εκει που πρέπει να ειναι, στα γραφεια του......

σοβαρεψου κοπελια!!!σταματα να λες στον κοσμο οτι δεν θελω να κανω γενικη συνελευση για να γινεις προεδρος!!!η φιλοδοξια πρεπει να εχει ορια, εβαλες τον αντιδημαρχο να μιλησει στον αντρα μου για να με πεισει να κανω γενικη συνελευση επειδη εσυ θες να γινει τωρα;;;;;πας καλα;;;;; για να μην μαθουν ολοι οτι με απειλεις οτι θα κινηθεις εναντιον μου νομικα σταματα το τωρα ολο αυτο . οταν ο συλλογος θα ειναι ετοιμος για γενικη συνελευση θα ενημερωθεις για να εισαι παρουσα!!!!


        Αυτή ήταν η επικοινωνία μας για την αποκατάσταση της αλήθειας. Επίσης διάβασα στο κείμενο ότι  έχει αποσταλεί  και  αίτημα από τις 25/10/2014 το οποίο δεν έχει παραλάβει η  “Τελευταία διοίκηση του  Πολιτιστικού συλλόγου Κρητών Ζεφυρίου και
Περίχωρων Αττικής « Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ»”. Μήπως γιατί δεν υπάρχουν οι  υπογραφές που η κυρία Στρατάκη πασχίζει τώρα!!! να μαζέψει και προς το παρόν εκφράζει μόνο τον εαυτό της και τις προσωπικές της φιλοδοξίες;;;;;;;;;

      Εμείς που υπήρξαμε μέλη του Συλλόγου χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες θέλουμε ο Σύλλογος να λειτουργεί και να δραστηριοποιείται. Είναι θεμιτή η  όποια προσπάθεια για το καλό του Συλλόγου και ενημερώνω τα μέλη ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια