«Ετοιμάζεται λουκέτο στον ΑΣΔΑ;;;»


Εμμένουν στις θέσεις τους και είναι ανυποχώρητοι οι Μπίρμπας-Αιγάλω, Καπλάνης-Αγ. Βαρβάρας και Σαράντης- Αγ. Αργύρων και όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από τον ΑΣΔΑ.  Εάν συμβεί αυτό, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα βιωσιμότητας του συνδέσμου αφού θα έχουν μείνει μόνο τέσσερις Δήμοι.
Πάνε τσάμπα και οι θριαμβολογίες του τύπου σε «ικανά χέρια ο ΑΣΔΑ», το «αχτύπητο δίδυμο στο τιμόνι του ΑΣΔΑ» και άλλοι τέτοιοι υπερφίαλοι τίτλοι που κατέκλυσαν το διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό και όχι μόνο. Φαίνεται, ότι ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης και Ιλίου Ν. Ζενέτος στην υπόθεση του ΑΣΔΑ, είναι «γίγαντες με πήλινα πόδια» και δείχνουν ανίσχυροι να κάνουν οτιδήποτε για να αποφύγουν
το μοιραίο και που στο τέλος είναι βέβαιο, ότι θα χρεωθούν και οι δύο το «λουκέτο» που ίσως μπει στον Σύνδεσμο και αυτό θα έχει σαν συνέπεια η υστεροφημία που είχαν χτίσει με τόσο κόπο να πάει περίπατο. Είναι γνωστό τις πάσης ότι πολλοί θεωρούν τον ΑΣΔΑ «παραμάγαζο» συγκεκριμένων και τώρα που έχει δημιουργηθεί η Περιφέρεια Αττικής, είναι αδιανόητο να υπάρχει και δεν πρέπει πλέον να υφίσταται, μην ξεχνάμε ότι και πριν λίγα χρόνια ήταν έτοιμος να αποχωρήσει τόσο ο Ζενέτος όσο και ο Παχατουρίδης, ο δε Ζενέτος δεν μιλούσε και με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΣΔΑ, τι μεσολάβησε τώρα που πιάστηκαν χεράκι χεράκι και βάλθηκαν να μας πείσουν ότι όλα είναι μέλι γάλα; Πάντως ο «καθοδηγητής» και αυτός που κινεί τα νήματα χρόνια τώρα στον ΑΣΔΑ ο Θόδωρος Αρβανίτης, κρατά ερμητικά το στόμα του κλειστό. Πάντως μετά τις εκλογές ο Θοδωρής έλεγε ότι θα πάρει θέσει έκπληξη! Μήπως εννοούσε την θέση του Γενικού Γραμματέα στον ΑΣΔΑ; Για την ιστορία, το μεσοκαλόκαιρο που προαλειφόταν ο Ζενέτος για Πρόεδρος, ο ίδιος ο Αρβανίτης είχε αποκαλύψει ότι δεν παίζει τέτοιο θέμα, Πρόεδρος θα είναι ο Παχατουρίδης και Αντιπρόεδρος θα μπει ο Ζενέτος, οπότε καταλαβαίνει κανείς, τι «μαγείρεμα» και τι δούλεμα έπεσε αυτό τον καιρό μέχρι και την ημέρα της ψηφοφορίας και μιας και άλλαξε η ηγεσία, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να «ανοίξουν οι ντουλάπες» και να βγουν έξω σιγά σιγά οι «σκελετοί» που ήταν κρυμμένοι...!
πηγή:http://pitsounicity.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια